Πιο όμορφη τη νύχτα με σύμμαχο τη Vichy

 

Κλασικά προβλήματα με καινοτομικές λύσεις

Η κυτταρίτιδα ταλαιπωρεί μεγάλο ποσοστό Ελληνίδων και όταν το καλοκαίρι πλησιάζει μας στεναχωρεί ακόμα περισσότερο! Έτσι δημιουργείται η ανάγκη για ένα προϊόν που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες, δρα αποτελεσματικά και γρήγορα και μας απαλλάσσει από το άγχος να δείξουμε το σώμα μας. Και κακά τα ψέματα, η ώρα της παραλίας όσο πάει πλησιάζει!

Για όλους αυτούς τους λόγους έρχεται σαν σύμμαχός μας η Vichy με την σειρά προϊόντων Celludestock και μας προτείνει 3 “βοηθούς” που θα καλύψουν κάθε ξεχωριστή μας ανάγκη.

CELLUDESTOCK: Αγωγή αδυνατίσματος κατά του επίμονου τοπικού πάχους

Vichycelludestock_intenseΗ σύνθεσή του βασίζεται στο LIPODICINEΤΜ, ένα φλαβονοειδές φυτικής προέλευσης που επιταχύνει την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους και 5% καφεΐνη σε καθαρή μορφή για ενίσχυση της λιπολυτικής δράσης. Το αποτελέσματα είναι θεαματικά σε περιοχές με επίμονο τοπικό πάχος… που αντιστέκονται στη δίαιτα.

CELLUDESTOCK SERUM FLASH: Ορός εντατικού αδυνατίσματος

 

vichy celludestock serum_xegiristo

Η σύνθεσή του βασίζεται σε ένα καινοτόμο συνδυασμό καθαρής καφεΐνης, υαλουρονικού οξέως και σαλικυλικού οξέως και κερδίζει τις εντυπώσεις. Η καφεΐνη βρίσκεται σε μέγιστη συγκέντρωση 6% – η τόσο υψηλή συγκέντρωση σε μια τόσο ενυδατική υφή serum αποτελεί ένα μοναδικό επίτευγμα. Το σαλικυλικό οξύ βοηθά στην ομοιομορφία της επιδερμίδας και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αφήνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό, ενώ το υαλουρονικό οξύ στην ίδια συγκέντρωση με το Liftactiv Serum 10 τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας.

CELLUDESTOCK OVERNIGHT: Ορός εντατικού αδυνατίσματος

Με ενεργή σύνθεση βασισμένη στο ADIPO-STIM™, ένα κατοχυρωμένο αδυνατιστικό σύμπλεγμα που περιέχει ginger (για την ενίσχυση της σύνθεσης της αδιπονεκτίνης που συμμετέχει στη ρύθμιση της διαδικασίας της αποσυμφόρησης και της κατακράτησης υγρών κατά τη διάρκεια της νύχτας), Dioschol (που βοηθά στον περιορισμό της συσσώρευσης εκ νέου των λιπιδίων) και εσκίνη (αποσυμφορητική δράση). Tο CELLUDESTOCK OVERNIGHT της VICHY είναι το πρώτο προϊόν αδυνατίσματος νύχτας που βοηθά τις γυναίκες να αποκτήσουν την ιδανική σιλουέτα ενώ κοιμούνται. Με πηγή έμπνευσης τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις για το αδυνάτισμα και τον ύπνο, το Celludestock Over Night είναι μια αδυνατιστική φροντίδα ταχείας δράσης που βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας, ακόμη και στις ζώνες που αντιστέκονται στην δίαιτα και στην άθληση. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα εμφανώς πιο λεία, μετά την πρώτη εβδομάδα, μείωση της κυτταρίτιδας, μετά την δεύτερη εβδομάδα και εμφανής βελτίωση της σιλουέτας, μετά την τέταρτη εβδομάδα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here