Τα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ είναι έτοιμα να μπουν στις αποσκευές

 

Γιατί πόσα πράγματα να χωρέσει και αυτή η βαλίτσα;

Επειδή όλες δοκιμαζόμαστε, το καλοκαίρι, στο πόσο καλό tetris ξέρουμε, ώστε να χωρέσουμε ένα ακόμη μπλουζάκι ή ένα ακόμη φουλάρι στη βαλίτσα μας, το νεσεσέρ μας προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο και ελαφρύτερο. Και όσο και αν είμαστε κάθετα αντίθετες στη μέθοδο που λέγεται μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι σωτήρια, για οποιαδήποτε περίπτωση περιλαμβάνει αποσκευές.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ γνωρίζουμε πως αφαιρούν το μακιγιάζ μας. Είναι επίσης πολύ εύχρηστα και βολικά ακόμα και τότε που το μακιγιάζ απουσιάζει παντελώς από το πρόσωπό μας. Καθαρίζουν το δέρμα από τη σκόνη και τους ρύπους. Και ειδικά το καλοκαίρι, θα μπορούσαν να αποδειχτούν θαυματουργά στην παραλία προκειμένου να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας από το αλάτι και τα αντηλιακά και να του χαρίσουμε λίγες στιγμές ξεκούρασης, καθαριότητας και ανανέωσης.

Σε καμιά περίπτωση φυσικά, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ολοκληρωμένη πλύση του προσώπου μας με τα εξειδικευμένα προϊόντα, ή ένα demakeup routine με γαλάκτωμα και λοσιόν. Γιατί οι μόδες έρχονται και παρέρχονται, αλλά το δίπτυχο γαλάκτωμα/λοσιόν μένει. Και δεν πρόκειται να το ξεπεράσουμε ποτέ.

Τα μαντηλάκια όμως πιάνουν ελάχιστο χώρο. Είναι πολύ ελαφριά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Και στην επιστροφή σας από το ταξίδι μπορείτε να υπολογίσετε σε λίγο έξτρα κενό χώρο.

 

  • Estée Lauder

Από την Εύη Τσανάκα 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here