Το νέο άρωμα του Roberto Cavalli είναι εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο

 

Ένα χρόνο μετά το Paradiso, η εταιρεία εμπνέεται από τα αρώματα της Μεσογείου για την άνοιξη του 2016

Η έννοια της «dolce vita» πάντα ενέπνεε το Roberto Cavalli, τόσο στη μόδα όσο και στο κομμάτι της ομορφιάς και της περιποίησης. Γι’ αυτό και το νέο γυναικείο άρωμα που φέρει το όνομα «Paradiso Azzuro» μεταφέρει την ξεγνοιασιά της Μεσογείου. Το δροσερό θαλασσινό αεράκι, οι μυρωδιές, οι ακτίνες του ήλιου και, πιο συγκεκριμένα, οι ιταλικές ακτές, είναι οι αφορμές για τη δημιουργία του.

Το άρωμα είναι δημιουργία της Louise Turner, η οποία έφτιαξε και το περσινό «Paradiso». Όπως λέει η αρωματοποιός, η ιδέα της ήρθε από την εικόνα ενός «λουλουδιού με έντονο χρώμα που φυτρώνει δίπλα στη θάλασσα».

Το αποτέλεσμα είναι ένα άρωμα όπου το κίτρο συναντά την αρωματική λεβάντα και το περγαμόντο, ενώ στη συνέχεια έρχονται τα πέταλα του γιασεμιού, το κυπαρίσσι και το κασμίρ. Το μοντέλο Evita Vilkeviciute από τη Λιθουανία θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του «Paradiso Azzuro» για το Roberto Cavalli με το φωτογράφο Mario Sorrenti.

Το «Paradiso Azzuro» θα κυκλοφορήσει την άνοιξη και το κόστος για το μπουκαλάκι των 30 ml θα κυμαίνεται περίπου στα 48 ευρώ.

 

Από την Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here