Βρήκαμε την απάντηση στο πρόβλημα “πρησμένα μάτια πριν το ραντεβού”

 

Έχει την σφραγίδα της Darphin και θα την λατρέψετε 

Πόσες φορές δεν μας έχει συμβεί: ένα σημαντικό επαγγελματικό meeting, ένα ξεχωριστό ραντεβού για γεύμα ή δείπνο και το πρωινό ο καθρέφτης μας υποδέχεται με αποδοκιμασία. Κάτι το ξενύχτι της προηγούμενης νύχτας, κάτι η κατανάλωση αλατιού και το δέρμα δείχνει άτονο, τα μάτια κουρασμένα, πρησμένα και εντελώς μα εντελώς ανέτοιμα να παρουσιαστούν δημόσια. Σίγουρα το κρυφτό κάτω από το σεντόνι δεν αποτελεί λύση όταν τα ραντεβού δεν ακυρώνονται. Τι μπορεί να κάνει κανείς λοιπόν;

Μία νότα αισιοδοξίας δίνει η σκέψη του μακιγιάζ. Αυτό πάντα δίνει την λύση σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, ωστόσο και αυτό απαιτεί, όπως μπορεί να μας πει ο κάθε επαγγελματίας, την κατάλληλη προετοιμασία για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας, να μας δώσει λάμψη, να βγάλει τον καλύτερο εαυτό μας.

da_D03Y_200

Το τέλειο εργαλείο για όλα αυτά που θα δώσει νέα ζωή στο δέρμα σας και θα αποκαλύψει μάτια εκφραστικά και ένα χαμόγελο φωτεινό είναι η νέα μας ανακάλυψη που έρχεται κατευθείαν από τα εργαστήρια της Darphin. Το όνομα της Exquisâge Eye and Lip Contour Cream. Μια κρέμα τόσο βαθιά ανακουφιστική που περιέχει Golden Chamomile και το εκπληκτικό σύμπλεγμα CelluVie, το οποίο θα σας βοηθήσει την επιδερμίδα σας να αυξήσει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Και αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην κούραση μια που αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, το κάνει άμεσα πιο σφιχτό και λαμπερό, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών και των χειλιών, τους μαύρους κύκλους και την όψη του πρηξίματος.

Μπορείτε τώρα να απολαύσετε το μακιγιάζ σας και τα αποτελεσματά του γνωρίζοντας όχι μόνο ότι έχετε κάνει την δουλειά του πολύ πιο εύκολη αλλά και ότι χρησιμοποιείται μία κρέμα που αποτελείται κατά 84% από συστατικά φυσικής προέλευσης και χωρίς parabens. Είναι ένας ακόμη από τους πολύτιμους βοηθούς μας στην καθημερινή ανάδειξη της ομορφιάς μας από την Darphin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here