Σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς δυσχρωμίες

Η Chiara Ferragni, πρωταγωνιστεί τη καμπάνια για το λανσάρισμα της νέας Rénergie Multi-Lift Ultra Cream με SPF 20 της Lancôme.

Καταξιωμένη γκάμα αντιγηραντικής προστασίας, η Rénergie της Lancôme εμπλουτίζεται με το λανσάρισμα της νέας Rénergie Multi-Lift Ultra Cream με SPF 20. Σχεδιασμένη για την επανενεργοποίηση τριών βασικών παραμέτρων της επιδερμίδας, στοχεύει ταυτόχρονα όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης. Λείανση ρυτίδων, σύσφιξη και ομοιόμορφη όψη χωρίς δυσχρωμίες.

Η διπλή δράση των ινοβλαστών

Η επανενεργοποίηση των ινοβλαστών, των κυττάρων που ευθύνονται για τη σύνθεση του κολλαγόνου και τη ρύθμιση της χρώσης του δέρματος, βρίσκεται στο επίκεντρο της τεχνολογίας της Rénergie Multi-Lift Ultra Cream SPF 20. Με την ηλικία, καθώς οι ινοβλάστες αποσταθεροποιούνται και αποκτούν πιο στρογγυλό σχήμα, η σύνθεση κολλαγόνου μειώνεται. Η επιδερμίδα χαλαρώνει και γίνεται λιγότερο σφριγηλή και αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες. Οι ινοβλάστες παίζουν σημαντικό ρόλο και στη ρύθμιση της χρώσης του δέρματος. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αναδομημένο δέρμα με υπερμελάγχρωση απέδειξε ότι η παρουσία ή η απουσία των ινοβλαστών, επηρεάζει τη χρώση του δέρματος. Όταν επιδεινώνεται η ποιότητα δέρματος, η δραστηριότητα των μελανοκυττάρων διαταράσσεται και με αποτέλεσμα την υπερμελάγχρωση. Έτσι, οι ινοβλάστες αποτελούν σημαντικό σημείο εστίασης για την καταπολέμηση όλων των ορατών σημαδιών γήρανσης, όπως ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και δυσχρωμίες.

Pro-lifting εκχύλισμα λιναρόσπορου

Για τη νέα Rénergie Multi-Lift Ultra Cream SPF 20, η Lancôme αξιοποίησε ένα κορυφαίο νέο συστατικό. Το εκχύλισμα λιναρόσπορου «pro-lifting» που καλλιεργείται αποκλειστικά στη Γαλλία συμβάλλει στη στήριξη των ινοβλαστών. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Με το εκχυλίσμα λιναρόσπορου «pro-lifting», ο κυτταροσκελετός των ινοβλαστών αναδιαμορφώνεται. Τα κύτταρα εκτείνονται περισσότερο και τα σημεία στήριξης των ινοβλαστών πολλαπλασιάζονται.

Κείμενο, Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here