20 Άνδρες μας εξηγούν “Τι είναι Γυναίκα…”

8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας και ποιός θα μπορούσε να μιλήσει καλύτερα για τις Γυναίκες, πέρα από τους άνδρες που τις σέβονται, τις τιμούν και τις εξυμνούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο και λόγια.

Παναγιώτης Μπουγιούρης, Άγγελος Τριάντης, Γιάννης Στάνκογλου, Αλέξης Φούκος, Γιάννης Μαρκετάκης, Γιώργος Φύτας, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Αλέξης Παπάς, Γιώργος Ανθουλάκης, Κίμων Φραγκάκης, Χάρης Ντάβλας, Στέλιος Κρητικός, Αδάμ Τσαρούχης, Γιώργος Παρίσης, Τάσος Μπίθας, Στέλιος Μάνδαλος, Μιχαήλ Προβελέγγιος, Αλέξανδρος Κυριακάκης, Θοδωρής Φιλίππας, Θύμιος Βούλγαρης…

Επιλέξαμε 20 άνδρες με διαφορετικές ιδιότητες ο καθένας να μας συμπληρώσει τη φράση : “ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ…

Πίσω από το φωτογραφικό φακό είναι η ιδανική φωτογράφος πορτρέτων, Ολυμπία Κρασαγάκη και υπεύθυνη για το  grooming τους η make-up /hair stylist, Μαιρηλού Τζιβελέκη.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια…

Αν θέλετε να “αφομοιώσετε” καλύτερα τις δηλώσεις τους…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ:

Παναγιώτης Μπουγιούρης -ηθοποιός : “Το ήμισυ του παντός… μη σου πώ τα 3/4”

Αλέξης Φούκος-στυλίστας : Γυναίκα είναι μια πρόσκληση προς την επιτυχία

Γιάννης Μαρκετάκης- Makeup artist & Hairstylist, Max Factor Ambassador : Γυναίκα είναι πηγή έμπνευσης, ζωής και αισθητικής,

είναι νερό και οξυγόνο, χωρίς αυτά δεν ζεις.

Γιώργος Φύτας- Makeup artist & Hairstylist: Γυναίκα είναι η αιτία και η αφορμή για να εκφράζω την  δημιουργικότητά μου.

Γιώργος Ανθουλάκης– chief creative officer KORRES: Είναι η πρώτη αγκαλιά

Αλέξης Παπάς-top model/ηθοποιός: Ο λόγος που υπάρχω για το πριν-χάρη στη μητέρα μου- και για το μετά…

Κίμων Φραγκάκης-δημοσιογράφος/ιδρυτής του Andro.gr: “Είναι κάτι παραπάνω… από το ήμισυ του παντός”

Στέλιος Κρητικός-ηθοποιός: “Ερωμένη, Μάνα, Γιαγιά, μια αιώνια πριγκίπισα που έχει την  ευθύνη να “γεννά” άνδρες”.

Αδάμ Τσαρούχης-τραγουδιστής : “Μητέρα, σύζυγος, ομορφιά”.

Γιώργος Παρίσης– Real Estate/ instagrammer ” μητέρα, αδελφή, συντροφος, δίνει ζωή, θηλυκότητα, δύναμη”

Τάσος Μπίθας- Internet & New Media Director  ” Γυναίκα είναι να δίνεις χωρίς δεύτερες σκέψεις. Να δίνεις χαρά, αγάπη και ξενοιασιά, να δίνεις νόημα στη ζωή και πάντα να την ομορφαίνεις. Γυναίκα είναι Σύζυγος και Μητέρα. Είναι να αγαπάς σαν να μην υπάρχει αύριο.”

Στέλιος Μάνδαλος-chef : “Γυναίκα είναι το ιερό δισκοπότηρο του κάθε άνδρα.”

Αλέξανδρος Κυριακάκης-κομμωτής: “Από την άκρη του ονείρου, κάπου στου ήλιου τη δύση, στην αγκαλιά της αυγής η μέρα έεχι γεννήσει το πιο παράξενο κι όμορφο πλάσμα, μάλλο της φύσης το 8ο θaύμα. Σε άσπρο χαρτί δεν το χωράει το όνομά της” (Shadazhinia)

Θοδωρής Φιλίππας– General Manager – Communication Lab: «Γυναίκα είναι… μια χαμογελαστή καλημέρα το πρωί και ένα ζεστό φιλί για καληνύχτα»

Χάρης Ντάβλας-PR, Founder of Inconswetrust: ” Γυναίκα είναι πηγή έμπνευσης, ένα χέρι βοηθείας, η δύναμη της φύσης. Μητέρα, καλύτερη φίλη, αδελφή-ψυχή, σύντροφος.”

Θύμιος Βούλγαρης-δημοσιογραφος “Τι θα ήμασταν χωρίς Γυναίκες; Ελάχιστοι. Όπως και να το δεις, αυτό είναι πάνω από όλα, η Γυναίκα: Ομορφιά και Ζωή.”

Λεωνίδας Καλφαγιάννης-ηθοποιός: “Όπως αταίριαστα είναι το χιόνι με το καλοκαίρι, η νύχτα με τον ήλιο και η ευτυχία  με την δύσκολη στιγμή έτσι αταίριαστα φτιαγμένη είναι η ψυχή της. Γυναίκα είναι όλα και δυστυχώς ή ευτυχώς όλα μαζί.

Μιχαήλ Προβελέγγιοςαρχιτέκτων: Γυναίκα είναι η ενθουσιώδης εκείνη παρουσία που με συνοδεύει σε κάθε μου βήμα.

Άγγελος Τριάντης-δημοσιογράφος/ ρ/φ παραγωγός Love Radio 97,5: “Ένα τεράστιο πάζλ από μικρές και πολλές φορές εκνευριστικές ατέλειες, που δημιουργούν όμως το πιο τέλειο πλάσμα στον κόσμο!”

Γιάννης Στάνκογλου-ηθοποιός: “Παραφράζοντας τον Οδυσσέα Ελύτη … Η Γυναίκα είναι… ότι το άνθος προς το φυτόν, ότι το άρωμα  προς το άνθος τούτο δη και προς τον άνδρα η Γυναίκα”

#BeauteMagazineGr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here