23 Ιουλίου: Οι Muse στο Eject Festival

Ακόμα κι αν δεν είναι το στυλ της μουσικής που μας αρέσει να ακούμε, όταν μαθαίνουμε ότι ένα συγκρότημα που έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία, έρχεται στην Ελλάδα, μας δίνει χαρά. Κάπως έτσι νιώσαμε όταν διαβάσαμε την ανάρτησή στη σελίδα στο Facebook ότι οι Muse θα εμφανιστούν στο Ejekt Festival, το Σάββατο 23 Ιουλίου.

Στη σκηνή του Eject επιστρέφουν επίσης οι Editors. Στις 8 Ιουλίου η σαγηνευτική φωνή του Τom Smith θα «γεμίσει» ξανά την Πλατεία Νερού, τον πιο όμορφο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Το ελληνικό κοινό αποδεδειγμένα τους λατρεύει, ακολουθώντας τους κατά χιλιάδες στις εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να ακούσει ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως τα «An End Has A Start», «Life Is A Fear», «Sugar», «Munich», «Papillon», «No Harm», «Bones», «Lights», »Smokers Outside The Hospital Doors».

Οι James θα έρθουν επίσης στην Αθήνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας με αφορμή τον νέο τους δίσκο «Girl At The End Of The World, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου. Πέρα από κομμάτια του νέου δίσκου το setlist της εμφάνισής τους στο Eject θα περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους. Η εμφάνισή των James θα είναι η μοναδική στη χώρα μας για τη φετινή χρονιά.

Είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα δίνει συναυλία στη χώρα μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here