4 τρόποι για να βάλετε χρώμα στον χώρο σας

Είναι δεδομένο ότι δεν μπορούμε να ανακαινίζουμε το σπίτι μας κάθε φορά που μας έχει κουράσει η καθημερινότητα μας, κυρίως επειδή μία μεγάλη αλλαγή μπορεί να κοστίσει όσο η αγορά ενός κτηρίου! Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε μερικές εύκολες -και οικονομικές- λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, χωρίς να χρειαστεί καν να βάψετε τους τοίχους σας.

1. Βάλτε χρώμα στα μαξιλάρια σας
Είτε αλλάζοντας τα υφάσματα στα έπιπλα είτε προσθέτοντας μαξιλάρια σε έντονα χρώματα, δίνετε την απαραίτητη ζωντάνια κι ανανέωση στον χώρο σας.

2.Κρεμάστε στους τοίχους πολύχρωμα posters
Είναι η πιο οικονομική λύση για να πάρετε μία καλή δόση από “κέφι” και χρώματος στους τοίχους. Υπάρχει και μεγάλη επιλογή : αφίσες rétro, σύγχρονα σχέδια με φράσεις που σας εμπνέουν και σας δίνουν κουράγιο και δύναμη. Το ιδανικό θα ήταν να δημιουργήσετε μία μικρή σύνθεση που να θυμίζουν, ίσως, μία  γκαλερί;

3. Επενδύστε σε χαλιά
Ένα πολύχρωμο χαλί  δίνει αυτόματα μία αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο. Μάλιστα, φέτος είναι και της μόδας κυρίως τα κιλίμια, τα  Azilal ή μπουχάρα, και μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ αυθεντικών, vintage ή αντιγραφές αλλά βαμβακερά.

4.Διαλέξτε έπιπλα σε pop χρώματα
Τοποθετείστε ράφια σε  flashy χρώματα, πολύχρωμους καναπέδες και καρέκλες στο ίδιο στυλ. Όχι υπερβολές στην ποσότητα, όσο χρειάζεται για να δώσετε τη δόση “τρέλας” που σας λείπει στο σπίτι. Μπορείτε να τα βάψετε κι εσείς. Αν δεν τολμάτε τα έντονα χρώματα, κι ένα έπιπλο σε παστέλ αποχρώσεις θα κάνει τη διαφορά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here