Δωρεάν η είσοδος αύριο σε όλα τα μουσεία

Αυτό κι αν είναι υπέροχο νέο! Αν δεν έχετε κανονίσει κάτι άλλο για αύριο, “εκμεταλλευτείτε” αυτή την ευκαιρία και διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή επισκεφτείτε αγαπημένους χώρους πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο.

Καθώς σύμφωνα με την υπουργική απόφαση όπως αυτή έχει δημοσιευθεί και τροποποιηθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, δωρεάν θα είναι αυτήν την Κυριακή, 6 Μαρτίου, η είσοδος σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας.

Πρόκειται για την τελευταία… πρώτη Κυριακή του μήνα της σεζόν Νοεμβρίου-Μαρτίου κατά την οποία τα μουσεία θα έχουν δωρεάν είσοδο για το κοινό. Η Κυριακή μάλιστα αυτή είναι ελαφρώς γρουσούζικη αφού συμπίπτει με την 6η Μαρτίου, ημέρα που τα μουσεία θα ήταν πάλι δωρεάν προς το κοινό λόγω της ημέρας μνήμης της Μελίνας Μερκούρη. Ας είναι όμως. Θα αρκεστούμε σε αυτήν την ημέρα.

Επόμενες μέρες που όλα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι δε θα απαιτούν κάποιο αντίτιμο εισόδου θα είναι η 18η Απριλίου (Διεθνής Ημέρα Μνημείων), η 18η Μαΐου (Διεθνής Ημέρα Μουσείων) και η 5η Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here