Έχετε ακούσει το Athens Wooden Bike Tour 2016 by COCO-MAT;

Η αλήθεια είναι ότι όλο και πιο συχνά ακούμε για ποδηλατικούς γύρους της Αθήνας ή βλέπουμε ανθρώπους όλες τις ώρες της ημέρας να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης μας με τα ποδήλατά τους. Κάποιες φορές τους χαίρομαι για το κουράγιο τους και την τόλμη τους  κι άλλες φοβάμαι γιατί υπάρχουν απίστευτα πολλοί απερίσκεπτοι οδηγοί. (για τους δρόμους της Αθήνας μιλάμε…)

Όμως το θέμα μας εδώ είναι μία πολύ πρωτότυπη εκδήλωση …την πιο δυνατή Ελληνική ποδηλατάδα, με συμμετέχοντες 300 ξύλινα ποδήλατα με προορισμό το κέντρο της Αθήνας!

Τι λέτε θα τους ακολουθήσετε την Κυριακή 24 Απριλίου, με τα ξύλινα ποδήλατα ξεκινώντας από την Κηφισιά έως το Σύνταγμα και πίσω στην Κηφισιά, για να γίνετε όλοι ένα απολαμβάνοντας live μουσική και αγαπημένα ελληνικά οικολογικά προϊόντα;

Τριακόσιοι άνθρωποι χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γυναίκες και άνδρες, Έλληνες και φίλοι από το εξωτερικό, θα γίνουν κομμάτι μιας πρωτοβουλίας της COCO-MAT για να αλλάξουν τον κόσμο, το περιβάλλον, τον τόπο μας και τη διάθεσή μας! Από την Νέα Υόρκη στην Σεούλ, από το Πεκίνο στο Ανόβερο, από την Ρώμη στην Κοπεγχάγη!

Για συμμετοχές επικοινωνήστε στο woodenbike@coco-mat.com  και ζήστε ένα όνειρο! Έτσι αλλάζει ο κόσμος. Θα γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής;

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here