Διαγωνισμός Nivea x AXDW Ψήφισε την αγαπημένη σου συμμετοχή

Ακόμα και το να ονειρεύεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας, μοιάζει δύσκολο όσο ποτέ κάτω από τις περιστάσεις. Στηρίζοντας έμπρακτα το όνειρο των νέων δημιουργών, η σειρά αποσμητικών Nivea Black & White «έντυσε» ασπρόμαυρα το διαγωνιστικό τμήμα της 27ης διοργάνωσης της Athens Xclusive Designers Week.

Σχέδιο της Μάγδας Κοκκίνου για το New Designers Awards της Nivea Black&White

Απόφοιτοι σχολών μόδας και επίδοξοι νέοι σχεδιαστές, άδραξαν την ευκαιρία. Ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους. Δήλωσαν συμμετοχή στο καθιερωμένο Fashion Design Project και έκφρασαν τη δημιουργικότητά τους με ένα ασπρόμαυρο σκίτσο. Οι δέκα φιναλίστ του διαγωνισμού της Nivea επιλέχθηκαν ήδη από την κριτική επιτροπή. Και τώρα περιμένουν τη δική σου στήριξη για να διεκδικήσουν μια ευκαιρία στο όνειρό τους.

Ο νικητής του κορυφαίου διαγωνισμού σχεδίου μόδας θα εξασφαλίσει δωρεάν τη συμμετοχή του ως Νέος Σχεδιαστής στην ενότητα New Designers Awards της επόμενης σεζόν της Athens Xclusive Designers Week. Και θα λάβει επίσης το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ για τη δημιουργία της δικής του mini συλλογής! Και το καλύτερο; Ο νικητής θα αναδειχθεί από εσένα! Κάνε κλικ στο site της Nivea. Δες τις συμμετοχές, απόλαυσε τα video των φιναλίστ που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή της AXDW και δώσε μια ευκαιρία στην αγαπημένη σου συμμετοχή ψηφίζοντας online το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here