Τhe Pop Up Project

Η Εκδότρια του περιοδικού BEAUTÉ Μαρία Καλλιμασιά μαζί με την Φαίη Μπέη

Μια ανάσα πριν από τo καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Τhe Pop Up Project, διοργανώθηκε η πρώτη συνάντηση. Εκδότριες, διευθύντριες εντύπων, lifestyle editors και bloggers παρευρέθηκαν στο La Meat Maison στην Κηφισιά. Για άλλη μια φορά το μεγάλο εμπορικό event, θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Oι δύο οικοδέσποινες, Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη μας καλωσορίζουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Θα μας παρουσιάσουν πάνω από 50 Έλληνες σχεδιαστές και brands για να επιλέξουμε τις αγορές και τα δώρα των γιορτών. Πρώτη φορά όμως, θα παρουσιαστούν συλλογές εκλεκτών δημιουργών, σε δύο Pop Up Projects, ένα στην Κηφισιά και ένα στην Αθήνα.

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Μαρία Λεμονιά & Φαίη Μπέη

Τhe Pop Up Project: All I want for Christmas

Το The Pop Up Project: All I Want For Christmas, θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Μουσείου Γουλανδρή για 18η φορά. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Η Antoinetta Koutsouradi και η Άντζυ Γεωργακοπούλου, θα ξεναγήσουν το κοινό γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Eκεί θα εξερευνήσουν όλες τις limited συλλογές από 50 σχεδιαστές και brands, και θα επιλέξουν τα πιο όμορφα, ξεχωριστά δώρα. Οι οικοδέσποινες Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη θα φροντίσουν οι επισκέπτες να απολαύσουν επιπλέον εκπλήξεις. Η Tin Soldiers Marching Band και οι οκτώ Μολυβένιοι Στρατιώτες με πνευστά, κρουστά και εντυπωσιακά κουστούμια, θα δώσουν πνοή και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ευφροσύνη Πολυζώη & Κατερίνα Μαντά

Τhe Pop Up Project στο Foyer του Θεάτρου Pallas

Μια εβδομάδα μετά από το The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, η Στοά Σπύρου Μήλιου και το πιο εμβληματικό Θέατρο της Αθήνας, θα υποδεχθούν το πρώτο The Pop Up Project στην Αθήνα. Μια επιλογή τοποθεσίας που δεν ηταν καθόλου τυχαία. Στόχος ήταν το πρώτο Pop Up Project στην Αθήνα σε έναν χώρο που γνωρίζουν όλοι και έχει αριστοκρατορικό χαρακτήρα.

Ισμήνη Νταφοπούλου

Ο εμβληματικός χώρος θα μεταμορφωθεί από την σκηνογράφο Εύα Νάθενα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 & το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ. Μια γιορτή, στην καρδιά της εορταστικής περιόδου πλημμυρισμένη με μαγικά vibes.

Στο exclusive The Pop Up Project at the Foyer, θα επιλέξουμε τις ομορφότερες δημιουργίες και τα πιο ευφάνταστα δώρα των γιορτών. Επιλεγμένοι Έλληνες designers και brands θα μας ξεναγήσουν στις ξεχωριστές συλλογές τους. Τις ίδιες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και η πρεμιέρα της παράστασης “Η τρελή του Σαγιό” του Ζαν Ζιρωντού, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Toν ρόλο της “Τρελής” του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- θα υποδυθεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον ρόλο του Ρακοσυλλέκτη ο Νίκος Μουτσινάς.


Επιμέλεια κειμένου Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here