Ένα διαμέρισμα, δύο διαφορετικά στυλ

Έχετε αναρωτηθεί πόσο σημαντική είναι η δουλειά ενός στυλίστα; Οι bloggers που ασχολούνται με το design τους αναφέρουν πολύ συχνά, αλλά πόσο αξιολογούν το έργο τους. Οι φωτογράφοι, από την άλλοι, κατανοούν απόλυτα την σημασία της ύπαρξή τους στη διαμόρφωση ενός σκηνικού-κυρίως στην πραγματοποίηση μιας πετυχημένης φωτογράφισης.  Η φράση “η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά” ισχύει στο απόλυτο και ένας ταλαντούχος στυλίστας μπορεί να καταφέρει θαύματα, ακόμα και στον πιο “αδιάφορο” χώρο.

Και αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αξία τους, με το παρακάτω “πείραμα”.

Δύο ταλαντούχοι Σουηδοί στυλίστες δέχτηκαν την πρόκληση να συμβάλουν στην ανακαίνιση του ίδιου διαμερίσματος, δίνοντας ο καθένας τη δική του οπτική και άποψη, προκειμένου να δουν κατά πόσο το αποτέλεσμα θα επηρεάσει την αξιολόγηση και τιμή πώληση του χώρου. Ο Hans Blomquist δημιούργησε τη “σκοτεινή” πλευρά και η  Tina Hellberg  “αφέθηκε” στο παραδοσιακό σκανδιναβικό design – χρησιμοποιώντας το λευκό, το ξύλο και τις καθαρές γραμμές.

Τελικά, για την ιστορία,, το πείραμα απέδειξε πόσο σημαντικό είναι το έργο ενός στυλίστα και κατά πόσο κάνει τη διαφορά στην προώθηση ενός χώρου!

photo: marcus lawett via: 20kvadrathttp://20kvadrat.residencemagazine.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here