Ένα spin-off του «Sex and the City» ετοιμάζεται για τη μικρή οθόνη;

Samantha Jones is back, people!

Μπορεί μέχρι στιγμής, όσες φορές είχε αναφερθεί μια συνέχεια του «Sex and the City», το αποτέλεσμα να ήταν απλά η απογοήτευσή μας αλλά τώρα αυτό, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να αλλάζει.
Για του λόγου το αληθές, λίγες εβδομάδες πριν, η Αμερικανή παρουσιάστρια, Wendy Williams, μίλησε στην εκπομπή της για τη φήμη που κυκλοφορεί στον κόσμο της showbiz ότι η Kim Cattrall βρίσκεται σε συνομιλίες με την HBOμε σκοπό τη δημιουργία μία σειράς «spin-off» του εικονικού «Sex and the City». Παρότι, όμως, η πρώτη μας σκέψη ήταν να ενθουσιαστούμε στο άκουσμα των νέων, συγκρατήσαμε τον εαυτό μας καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ανάλογη είδηση έφτανε στις οθόνες μας.

Εκεί που δεν το περιμέναμε, όμως, η επιβεβαίωση ήρθε και μάλιστα από την ίδια την Kim Cattrall που, απαντώντας στα σχετικά σχόλια της παρουσιάστριας, ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter «Είμαι τόσο απίστευτα κολακευμένη και συγκινημένη @WendyWilliams. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σοβαρή δουλειά να σας κάνω να γελάτε».
Όσο για τη σειρά καθεαυτή, φημολογείται ότι θα πραγματεύεται την πολυτάραχη ζωή της SamanthaJonesενώ δεν υπάρχει καμία νύξη για την εμφάνιση των έτερων φίλων της κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια. Δεδομένου, δε , ότι επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρώτης προβολής ακόμα δεν υπάρχει, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε νεότερα από την HBO ή κι από την ίδια την Cattrall.

Κείμενο: Νατάσσα Σχοινά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here