Γεύση Γαλλικής Ριβιέρας στην Αθήνα από την Grey Goose

Ένα μεσημέρι στην Boulangerie Bleue με μία βότκα που δεν θυμίζει τα συνηθισμένα

Αυτό το καλοκαίρι, η GREY GOOSE® μετέφερε την απόλυτη εμπειρία της Γαλλικής Ριβιέρας στην Αθήνα, παρουσιάζοντας την GREY GOOSE Boulangerie Bleue. Βρεθήκαμε και εμείς σε ένα απολαυστικό Brunch με άρωμα Γαλλίας, την προηγούμενη Τρίτη, 12 Ιουλίου και είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μεγάλο καλοκαιρινό γεγονός στο ISLAND C-LOUNGE, στη Βάρκιζα.

Οικοδεσπότης της GREY GOOSE Boulangerie Bleue δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον εμπνευστή της GREY GOOSE® και Maitre de Chai, Francois Thibault, ο οποίος οραματίστηκε τη δημιουργία μιας vodka εξαιρετικής ποιότητας με μαλακό, χειμωνιάτικο σιτάρι από το Πικαρντί της Γαλλίας. Τιμώντας αυτήν την, υψηλής ποιότητας, πρώτη ύλη, η GREY GOOSE Boulangerie Bleue δημιούργησε ένα παραμυθένιο «γαλλικό» setting και μας έδωσε τη χαρά να απόλαυσουμε εκλεπτυσμένες γεύσεις από τη γαλλική κουζίνα, φρέσκα αρτοσκευάσματα και εδέσματα από τον PAUL® και δροσερά cocktails υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής μουσικής. Παράλληλα, όσοι επιθυμούσαν, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ειδικές γευσιγνωσίες υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση του Francois Thibault.

 

GREYGOOSE_François Thibault _GIF_280x720

 

Κέντρο της προσοχής αποτέλεσε το νέο καλοκαιρινό cocktail GREY GOOSE Le Grand Fizz που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Συνδυάζοντας μερικά από τα πλέον εκλεπτυσμένα συστατικά, μεταξύ των οποίων την εξέχουσα GREY GOOSE® vodka, το φίνο λικέρ ST-GERMAIN® elderflower και φρέσκο lime στυμμένο σε πάγο, το εντυπωσιακό αυτό cocktail τελειοποιείται εύκολα με παγωμένη σόδα και προσφέρεται σε μεγάλο ποτήρι κρασιού.

Η Αθήνα είναι μία από τις τυχερές πόλεις που υποδέχονται την GREY GOOSE Boulangerie Bleue αυτό το καλοκαίρι, καθώς περισσότερες από 20 συνολικά πόλεις ανά τον κόσμο αναμένεται να πάρουν μια γεύση της Γαλλικής Ριβιέρας με οδηγό την GREY GOOSE® μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 

Θέλετε να φτιάξετε και εσείς το Le Grand Fizz για το επόμενο κάλεσμά σας; Εδώ είναι η συνταγή! 

Συστατικά

35ml GREY GOOSE® vodka

15ml λικέρ ST-GERMAIN® elderflower

Χυμός από μισό φρεσκοστυμμένο lime

Παγωμένη σόδα

 Εκτέλεση:

Ρίχνουμε πάγο σε ένα μεγάλο ποτήρι κρασιού cabernet. Προσθέτουμε GREY GOOSE® vodka και χυμό από μισό φρεσκοστυμμένο lime. Γεμίζουμε με λικέρ ST-GERMAIN elderflower και παγωμένη σόδα και γαρνίρουμε με 2 φέτες lime και έναν αναδευτήρα GREY GOOSE®.

 

GreyGoose_BoulangerieBleue-photo#6

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here