Για prequel του «Heat» ετοιμάζεται ο Michael Mann

Ετοιμάζει βιβλίο κατάλληλο για μεταφορά στον κινηματογράφο

Ο «Ανθρωποκυνηγός» κι ο «Τελευταίος των Μοϊκανών» είναι αποδείξεις πως ο Michael Mann ενδιαφέρεται να δίνει τη σκηνοθετική του ματιά σε διάσημα βιβλία. Αυτή τη φορά, όμως, σχεδιάζει να αναπτύξει το πρωτότυπό του σενάριο που έφτασε στις οθόνες των κινηματογράφων το 1995 με τίτλο «Heat» γράφοντας το prequel της ιστορίας του.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης στοχεύει στο να εξερευνήσει τις ζωές του ντετέκτιβ Vincent Hanna (Al Pacino) και των ληστών Neil McCauley (Robert De Niro), Chris Shiherlis (Val Kilmer) και Nate (Jon Voight) πριν αυτές συναντηθούν στο καθηλωτικό αστυνομικό θρίλερ.

Δεν είναι, όμως, σίγουρο αν η ιστορία θα φτάσει και στις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς για την ώρα ο Mann συνεργάζεται με άλλους συγγραφείς (μυθοπλασίας και μη) για να δημιουργήσει ιστορίες που θα μπορούν να πάρουν το δρόμο της παραγωγής. Επομένως, ακόμη δεν ξέρουμε αν θα ξαναδούμε on camera συνύπαρξη των Pacino και De Niro, όπως επίσης δε γνωρίζουμε αν τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο ίδιος ο Mann. Ειδικά για το συγκεκριμένο project, μια που δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό, αλλά φαίνεται απλώς να είναι στα σκαριά. Για την ώρα ο Michael Mann είναι περισσότερο επικεντρωμένος στο να καταφέρει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του οδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων και μετέπειτα επιχειρηματία Enzo Ferrari.

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here