Η Daisy Ridley στο studio με τη Barbra Streisand

Η πρωταγωνίστρια του «Star Wars: The Force Awakens» κι η αγαπημένη ηθοποιός ξεκινούν μουσική συνεργασία.
Η Daisy Ridley αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτή κι η Streisand πέρασαν αρκετό χρόνο στο studio ηχογράφησης. Παρ’ όλα αυτά, περισσότερες πληροφορίες δεν έδωσε κι είναι άγνωστο ακόμη αν το τραγούδι θα είναι μέρος μίας συλλογής ντουέτων της Streisand. Εδώ να θυμίσουμε πως το 2014 είχαν κυκλοφορήσει δύο τέτοιες συλλογές με συνεργασίες της Streisand και το ένα από αυτά ήταν το album «Partners».
Ενδείξεις για τη μουσική αυτή ένωση υπήρχαν και πριν την ανάρτηση της Ridley στο Instagram. Στα 11α Oscar Wilde Awards την περασμένη εβδομάδα, ο σκηνοθέτης του «Star Wars» J. J. Abrams αναφέρθηκε στη μουσική καριέρα της Ridley ενόσω την αποθέωνε για το Oscar-ικό της σαββατοκύριακο.

«Την επομένη μιλούσαμε και μου είπε (η Ridley) πως το Σάββατο θα ηχογραφούσε ένα τραγούδι με ένα άτομο που δεν κατονόμαζε, αλλά είναι μεγάλο αστέρι – όπως είπε. Κι έπειτα την Κυριακή παρουσιάζει ένα Oscar. Τη Δευτέρα επιστρέφει στην Αγγλία για τα γυρίσματα του “Star Wars: Episode VIII”. Και ξαφνικά με κοιτά και με ρωτάει με τον πιο γλυκό τρόπο “τι είναι η ζωή μου;”. Κι όπως η manager της από τη CAA ξέρει καλά, η ζωή της Daisy είναι σαν της Rey: μόλις ξεκίνησε μία μεγάλη περιπέτεια».

Daisy Ridley & Barbra Streisand 2

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here