Η «Ημέρα Εκπαίδευσης» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη

Το αστυνομικό thriller που χάρισε στον Denzel Washington το Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου γίνεται τηλεταινία του CBS.

Το αμερικανικό κανάλι πήρε το «πράσινο φως» για την παραγωγή που βασίζεται στην ταινία του 2001 «Training Day» με πρωταγωνιστές τους Denzel Washington και Ethan Hawke. Η τηλεταινία θα διαδραματίζεται κι αυτή στο Los Angeles και θα παρουσιάσει καταστάσεις δεκαπέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας των Warner Bros. και Village Roadshow Pictures.
Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Antoine Fuqua θα έχει κι αυτό ενεργό ρόλο όχι μόνο σα σκηνοθέτης αλλά και στην παραγωγή σε συνεργασία με τους Jerry Bruckheimer και Jonathan Littman (βλ. «CSI: Crime Scene Investigation»). Στο team θα προστεθεί κι ο Will Beall, πρώην αστυνομικός στο Los Angeles, που στο παρελθόν έχει γράψει επεισόδια για την τηλεοπτική σειρά του ABC «Castle». Ο Beall θα υπογράψει το σενάριο, ενώ επίσης θα συμμετέχει κι αυτός στην παραγωγή.

Στην ταινία ο Ethan Hawke ενσάρκωσε τον αρχάριο αστυνομικό που τον τοποθετούν ως συνεργάτη ενός διεφθαρμένου ντετέκτιβ της Δίωξης Ναρκωτικών (Denzel Washington) και πιο συγκεκριμένα παρακολουθούμε  τα γεγονότα που εκτυλίσσονται την πρώτη  μέρα που αναλαμβάνει τη νέα του θέση.

Αν όντως υλοποιηθεί κι αν καταλήξει να γίνει σειρά, το project θα προστεθεί στη λίστα του CBS με τις σειρές που βασίζονται σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως το «Rush Hour» και το «Limitless», με τους λάτρεις των ταινιών δράσης να είναι σε αναμονή…

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here