Η Kate Moss στο νέο video των Massive Attack

Όπως θα δείτε στο νέο βίντεο των Massive Attack , η Kate Moss δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το αιωρείται και να κινείται γύρω από μία λάμπα, φορώντας ένα leopard κορμάκι. Χωρίς να πει μια λέξη παραμένει γοητευτική και απολαυστική.

Τον Ιανουάριο, οι Massive Attack έκαναν τη δισκογραφική τους επιστροφή με το Ritual Spirit  μετά από πέντε χρόνια απουσίας.Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η Kate άρχισε να αυτοσχεδιάζει και να χορεύει “παίζοντας”με το φως, με αποτέλεσμα το πρόχειρο υλικό που τραβήχτηκε να κριθεί κατάλληλο για να “ντύσει” το νέο κομμάτι των Massive Attack. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το διάσημο μοντέλο συνέλαβε -χωρίς ιδιαίτερες σκηνοθετικές οδηγίες- ακριβώς το πνεύμα του τραγουδιού: να χορεύει στο σκοτάδι και να φωτίζει η ίδια τον εαυτό της με μία λάμπα. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο και τελετουργικό, παραπέμπει άμεσα στον τίτλο του τραγουδιού “Azekel – Ritual Spirit”, το οποίο αναφέρεται σε αυτή τη θυελλώδη ομορφιά και στα συμπλέγματα του δημιουργεί.

Πώς πείθεται η απόλυτη Kate  να συμμετάσχει σε ένα βίντεο; Μόνο αν είσαι φίλος της. Όπως δήλωσε στο Pitchfork, “πάντα ήμουν πιστή θαυμάστρια των Massive Attack  και ο 3D  είναι φίλος μου εδώ και χρόνια. Όταν μου ζήτησε να συνεργαστούμε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Πάντα θεωρούσα ότι τα οπτικά εφέ τους ήταν καταπληκτικά και είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σε αυτό το βίντεο.”

Κι εμείς με μεγάλη ευχαρίστηση το παρακολουθούμε… και το ακούμε δυνατά!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here