Η Robin Wright στο sequel του «Blade Runner»

Συνηθίσαμε να τη βλέπουμε να μηχανορραφεί μαζί με τον Frank Underwood (Kevin Spacey) στη δημοφιλή σειρά του Netflix «House of Cards». Και φυσικά λατρεύουμε να τη… μισούμε! Σύντομα, όμως, θα δούμε τη Robin Wright σε ένα τελείως διαφορετικό περοβάλλον από τους διαδρόμους της εξουσίας στη Washington για τις ανάγκες του sequel του «Blade Runner» του 1982.

Σε αυτό το αμφιλεγόμενο project που κάποιοι αναμένουν εδώ και χρόνια με αγωνία κι άλλοι το φοβούνται, η Wright θα βρεθεί στα κινηματογραφικά πλατό με τους Harrison Ford και Ryan Reynolds. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο σκηνοθέτης του «Sicario», Denis Villeneuve, ενώ ο Ridley Scott που σκηνοθέτησε την ταινία του 1982 θα εκτελέσει καθήκοντα παραγωγού.

Ο Villeneuve εργάζεται στο σενάριο των Hampton Fancher (που έγραψε και το σενάριο της πρώτης ταινίας «Blade Runner») και Michael Green («Alien: Covenant»). Η πλοκή αναμένεται να τοποθετηθεί χρονικά μερικές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της ταινίας του 1982.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα περισσότερο αναφορικά με τους ρόλους που καλούνται να παίξουν οι Ford, Reynolds και Wright. Φήμες, όμως, λένε πως η ιστορία θα βασιστεί στο γεγονός πως ο Rick Deckard (Harrison Ford) μπορεί και να μην είναι άνθρωπος όπως πιστεύει ο ίδιος, αλλά ένα ανδροειδές που μπορεί να πείσει ως ανθρώπινο ον.

Robin Wright - Blade Runner sequel 4

Όσο για την προσθήκη της Robin Wright στο cast του sequel; Η είδηση θα μπορούσε να δώσει τροφή σε κάποιους που θεωρούν πως η επιτυχία που απολαμβάνει ως Claire Underwood στο «House of Cards» είναι η αρχή της δυναμικής επανόδου της στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Πολλοί είναι άλλωστε εκείνοι που υποψιάζονται πως η σχέση της με τον Sean Penn την επισκίαζε – μάλιστα παλιότερα στα credits τη συναντούσαμε ως Robin Wright-Penn – αν σκεφτεί κανείς πως η καλύτερή της στιγμή όλα αυτά τα χρόνια που διήρκησε η σχέση ήταν ο «Forrest Gump».

Μέχρι τότε, την απολαμβάνουμε (ξανά και ξανά) ως σύγχρονη Λαίδη Μάκβεθ με ένα αξιοζήλευτο style – ένας ακόμη λόγος που λατρεύουμε να τη μισούμε, όπως προείπαμε!

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here