Η Sandra Bullock σε ρόλο… θηλυκού Danny Ocean;

Και δεν αποκλείεται να δούμε και την Jennifer Lawrence στο cast της ταινίας…

Μπορεί τα reboots ταινιών να είναι η νέα μόδα στο Hollywood (μετά τις super hero movies, φυσικά), αλλά αυτό δε σημαίνει πως χαίρουν και πάντα ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό (ενδεικτική η αρνητική αντίδραση όταν βγήκε το trailer των νέων «Ghostbusters» με τη Melissa McCarthy). Από την άλλη βέβαια, άλλο οι «Ghostbusters» κι άλλο… το «Ocean’s Eleven»! Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως στο φιλόδοξο αυτό project, είναι η Sandra Bullock εκείνη που θα οργανώσει τη μεγαλειώδη ληστεία όπως έκανε ο Danny Ocean (George Clooney) στην τριλογία του Steven Soderbergh.

Αν κι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάποια απόφαση για την υλοποίηση της ταινίας, σύμφωνα με πληροφορίες από το ScreenRant, η Bullock θα υποδυθεί την αδερφή του Danny Ocean, που στήνει τη δική της ομάδα για να κλέψει ένα κολιέ ανεκτίμητης αξίας. Παράλληλα σκοπεύει να μετατρέψει έναν ύπουλο ιδιοκτήτη γκαλερί ως αποδιοπομπαίο τράγο κι υπεύθυνο για τη ληστεία.

Το concept της ταινίας βασίζεται στη λογική της τριλογίας του Danny Ocean και της ομάδας του, με την Olivia Milch να δουλεύει πάνω στο σενάριο. Ακόμη, οι πληροφορίες λένε πως πιθανώς θα προσεγγίσουν τη Jennifer Lawrence για το ρόλο της υπαρχηγού της Bullock – σκεφτείτε έναν θηλυκό Rusty Ryan (Brad Pitt). Οι παραγωγοί φυσικά στοχεύουν σε μία αφρόκρεμα ηθοποιών για την τελική ομάδα του cast καθώς είναι βέβαιη η μετέπειτα σύγκριση με τις περιπέτειες του Ocean.

Αξίζει να αναφερθεί πως η «μοίρα» της παραγωγής εξαρτάται από τη δυναμική των επερχόμενων reboots όπως οι προαναφερόμενοι «Ghostbusters» αλλά και το πιθανολογούμενο reboot του «21 Jump Street» αλλά με γυναικείο cast αντί των Channing Tatum και Jonah Hill.

Κάπου εδώ ερχόμαστε να αναρωτηθούμε: πραγματικά δυσκολεύονται εκεί στο Hollywood να σιγουρευτούν πως μία θηλυκή έκδοση του «Ocean’s Eleven» έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από τα άλλα projects; Δε μένει παρά να περιμένουμε για τις εξελίξεις. Εσείς δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Beauté!

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here