Η τρίτη ταινία της Bridget Jones είναι γεγονός (+ trailer)

Η δημοφιλής Βρετανίδα ηρωίδα σε νέες περιπέτειες
Τη γνωρίσαμε το 2001 όταν έγραφε τις ανησυχίες και τα όνειρά της σ’ ένα ημερολόγιο. Το 2004 κι ενώ φαινόταν να έχει όσα επιθυμούσε, έμοιαζε να έχει αμφιβολίες.. πέραν της λογικής! Φέτος θα δούμε τη Bridget Jones πάλι μπερδεμένη κι αυτή τη φορά… μ ένα μωρό στο δρόμο!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Elle DeGeneres την Τετάρτη, η Renée Zellweger μίλησε για την τρίτη ταινία του franchise, ενώ επίσης προβλήθηκε και το επίσημο trailer. To «Bridget Jones’s Baby» αναμένεται σε Αγγλία και σε Ηνωμένες Πολιτείες στις 16 Σεπτεμβρίου αυτής της χρονιάς – για την Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμη κάποια ενημέρωση.

Στην τρίτη αυτή ταινία, σε σκηνοθεσία και πάλι της Sharon Maguire («Bridget Jones’s Diary», 2001), η Bridget έχει χωρίσει από το σύζυγό της Marc Darcy (Colin Firth) και προσπαθεί να προχωρήσει στην καριέρα της. Ύστερα θα έρθει η γνωριμία με τον γοητευτικό Jack Qwant (Patrick Dempsey) μόνο για να ανακαλύψει λίγο αργότερα πως είναι έγκυος. Και φυσικά, ως αιώνια αναποφάσιστη κι ανασφαλής Bridget, δε μπορεί να προσδιορίσει αν ο πατέρας του παιδιού είναι ο Jack ή… ο Marc Darcy – τι έκανες, άτακτη Bridget;;;
Στο cast συναντούμε πάλι -εκτός από τους ήδη προαναφερόμενους Zellweger και Firth – τους Jim Braodbent, Gemma Jones Και Celia Imrie, ενώ σε απολαυστικό ρόλο θα δούμε και την Emma Thompson.
Περισσότερα δε μπορούμε να πούμε ακόμα, αλλά κρίνοντας από το trailer, οι… φουσκωμένες περιπέτειες της Bridget Jones αναμένονται απολαυστικές!

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here