Και η Angela Bassett στο Marvel Cinematic Universe

Στο ρόλο της μητέρας του “Black Panther”!

Καθώς οι εξελίξεις στο Marvel Cinematic Universe προχωρούν με έντονους ρυθμούς, λογικό είναι το cast των ταινιών του να επεκτείνεται κι αυτό. Γι’ αυτό και συναντούμε συχνά την αφρόκρεμα του Hollywood. Και δε μιλάμε μόνο για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως τον πρόσφατο “Doctor Strange” του Benedict Cumberbatch. Ή μήπως ξεχάσαμε παρουσίες όπως του Robert Redford στο “Captain America: The Winter Soldier”;

Με την παραγωγή του “Black Panther” να αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στη νέα χρονιά ώστε να είναι έτοιμη η ταινία για προβολή το Φεβρουάριο του 2018, άλλη μία δημοφιλής ηθοποιός προστέθηκε στο cast μετά τους Forest Whitaker, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Michael B. Jordan και Martin Freeman. Ο λόγος για την υποψήφια για Oscar για το “What’s Love Got To Do With It?” (1993), Angela Bassett. Η ηθοποιός συμφώνησε να υποδυθεί τη Βασίλισσα Ramonda της Wakanda και μητέρα του T’Challa (Chadwick Boseman), δηλαδή του “Πάνθηρα”. Για να είμαστε πιο ακριβείς, θα υποδυθεί τη μητριά του, καθώς σύμφωνα με τα comics, η πραγματική μητέρα του T’Challa, N’Yami, πέθανε στον τοκετό.
Στην ταινία “Captain America: Civil War”, όπου μας συστήθηκε για πρώτη φορά ο χαρακτήρας του “Black Panther”, γνωρίσαμε ήδη (έστω για λίγο) τον Βασιλιά T’Chaka και πατέρα του T’Challa. Με την πλοκή της νέας ταινίας, όμως, να διαδραματίζεται στη φανταστική αφρικανική χώρα της Wakanda, είναι βασικό να πάρει το κοινό μία ιδέας της οικογενειακής ιστορίας του T’Challa. Κι αυτό δε δίνεται χωρίς τη μητέρα του, σωστά; Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να δούμε μία στενή σχέση ανάμεσα στον “Πάνθηρα” και τη μητέρα του για το πώς θα διοικήσουν τη Wakanda μετά το θάνατο του T’Chaka.

 Η Angela Bassett έρχεται κι εκείνη να πάρει μία ξεχωριστή θέση στο μεγαλεπήβολο κινηματογραφικό project της Marvel, αφήνοντας (τουλάχιστον μέχρι τη νέα σαιζόν) τους δυναμικούς χαρακτήρες που υποδύθηκε στο “American Horror Story” από το 2013. Εμείς ελπίζουμε να τη δούμε εξίσου badass ως μητέρα του “Black Panther”!

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here