Μαζεύονται οι… επιβάτες για το Orient Express!

Η Angelina έφυγε… η Michelle Pfeiffer ήρθε!

Το remake της ταινίας «Έγκλημα στο Orient Express» έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα, καθώς ενώ αναμενόταν να πρωταγωνιστήσει η Angelina Jolie σε αινιγματικό ρόλο, εκείνη τελικά αποφάσισε να αποχωρίσει. Ο Kenneth Branagh, όμως, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του οποίου θα υλοποιηθεί το project, δεν πτοήθηκε και τελικά έδωσε… εισιτήρια για τη διαδρομή μυστηρίου που εμπνεύστηκε η Agatha Christie σε μία ομάδα ηθοποιών που τους αποκαλεί κανείς άνετα «αφρόκρεμα».

Οι Michelle Pfeiffer, Judi Dench, Daisy Ridley, Johnny Depp και Michael Peña θα στελεχώσουν τη φιλόδοξη κινηματογραφική παραγωγή, ενώ ο ίδιος ο Branagh θα ενσαρκώσει το δαιμόνιο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Εδώ να προσθέσουμε πως η Michelle Pfeiffer θα υποδυθεί την αινιγματική Mrs. Hubbard, ρόλο που προοριζόταν για την Angelina Jolie. Στην ταινία ο Ηρακλής Πουαρό καλείται να διαλευκάνει ένα φόνο που έγινε στη διάσημη αμαξοστοιχία του Orient Express τη νύχτα πριν αυτή ακινητοποιηθεί λόγω κακοκαιρίας.

Έχοντας και σα δεδομένο πως η ομότιτλη ταινία του 1974 με τους Albert Finney, Lauren Bacall, Ingrid Bergman, Sean Connery και Anthony Perkins θεωρείται πια κλασσική, ο πήχης είναι ήδη αρκετά υψηλά για τον Branagh και την ομάδα του. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει:

«Το “Έγκλημα στο Orient Express” της Agatha Christie είναι μυστηριώδες και ταυτόχρονα συναρπαστικό. Είναι τιμή μου που έχω δίπλα μου μία εξαιρετική ομάδα ηθοποιών που θα φέρουν στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά των χαρακτήρων που θα υποδυθούν.»

Για την ώρα τα πρώτα δείγματα που αφορούν τη μεγαλεπήβολη παραγωγή μοιάζουν ευοίωνα. Από εκεί κι ύστερα, αναγκαστικά περιμένουμε για το τελικό αποτέλεσμα όταν η ταινία φτάσει στη μεγάλη οθόνη!

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here