Με σοφέρ τον Morgan Freeman τι μπορεί να πάει στραβά;

 

Παίζουμε με τα applications περιμένοντας την πρεμιέρα του London Has Fallen 

Σίγουρα και μόνο η ιδέα ότι ένας ηθοποιός και μάλιστα του βεληνεκούς του Morgan Freeman θα είναι ο προσωπικός σας σοφέρ ακούγεται τουλάχιστον μη ρεαλιστική και αστεία. Παρόλα αυτά, έχουμε να σας πληροφορήσουμε ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή, κατά μία έννοια τουλάχιστον που σίγουρα δεν φαντάζεστε.

Στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας, «London Has Fallen», που κυκλοφόρησε στις 4 Μαρτίου στους κινηματογράφους, ο Freeman με τη δύναμη της τεχνολογίας φτάνει δίπλα σας και σας οδηγεί στον προορισμό σας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα application πλοήγησης με το όνομα «Waze» που έχει εξασφαλίσει τη φωνή του ηθοποιού για τους επίδοξους «γκατζετάκηδες». Μάλιστα και για να βιώσετε περισσότερο την υπόθεση της ταινίας, σας συμπεριφέρεται όπως κι ένας υπάλληλος σε έναν πρωθυπουργό.

«Έφτασε η ώρα, πρόεδρε Wazer. Ο κόσμος περιμένει τις εντολές σας.», είναι ένα από αυτά που θα ακούσετε να σας λέει ή να σας προειδοποιήσει για πιθανή αλλαγή στην πορεία «Αναφορά ατυχήματος μπροστά. Θα βρω γραμμή για επείγουσα εντολή».

Και κάπως έτσι, οπουδήποτε κι αν χρειαστεί να πάτε, πλέον θα μπορείτε να πείτε ότι συνοδεύεστε από τον Morgan Freeman. Ποιος, άλλωστε, θα έλεγε όχι στο να φτάνει στη δουλειά το πρωί και να τον ακούει να λέει με τη γνωστή εικονική του φωνή «Φτάσατε. Ήταν τιμή και καθήκον να σας βοηθήσω να ολοκληρώσετε την αποστολή». Εμείς πάντως όχι!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here