Μήπως ενδιαφέρεστε να αγοράσετε την πολυτελή βίλα της Jennifer Lopez στην Καλιφόρνια;

Ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει έστω μία ματιά στα ενδότερα της κατοικίας;

Μπορεί τα νέα για το νέο σπίτι που αγόρασε η Jennifer Lopez να κάνουν σιγά σιγά το γύρο του κόσμου, εμείς, όμως, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε να πέσει στην αφάνεια η πώληση της ονειρικής πρώην της κατοικίας στην Καλιφόρνια που διατηρούσε με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony. Spoiler alert: Ο χαρακτηρισμός «τέλεια» είναι τόσο λίγος για να την περιγράψει.

Όπως θα το περιμέναμε άλλωστε, από το σπίτι της J Lo δε θα μπορούσε να λείπει η πολυτέλεια και η χλιδή που τη συνοδεύουν, δοσμένα σε μια ποιοτική λιτότητα κι ένα πιο chicαποτέλεσμα. Έτσι, πέρα από τη φωτεινότητα και τη γήινη ομορφιά των δωματίων, ο επίδοξος ιδιοκτήτης του σπιτιού θα απολαύσει σε 1500 τετραγωνικά, εννιά κρεβατοκάμαρες, δεκατρία μπάνια, πληθώρα σαλονιών (για επίσημες και μη περιστάσεις), εσωτερική κι εξωτερική κουζίνα, οκτώ αρχοντικά τζάκια, Jacuzzi και πισίνα διαστάσεων θέρετρου. Το σπίτι περιλαμβάνει μέχρι και ειδικό χώρο για τον butlerπου πιθανώς χρειαστεί σε κάποιο glamorous party, με πάγκους κι οποιοδήποτε «εργαλείο» μπορεί αυτός να επιλέξει.

Σε διάφορα σημεία έχουν διαμορφωθεί μικρές αυλές με αναπαυτικούς καναπέδες, τους οποίους χρησιμοποιούσε η λατίνα τραγουδίστρια για να χαλαρώνει το χρόνο που περνούσε σπίτι. Για να κρατήσει δε, μακριά τα φώτα της δημοσιότητας στην περίπτωση που ήθελε να επισκεφθεί το σινεμά, δε χρειαζόταν καν να βγει από το σπίτι, αφού είχε εγκαταστήσει στην ιδιοκτησία της τη δική της μεγάλη οθόνη σε μια αίθουσα χωρητικότητας 20 θέσεων.

Δεδομένου ότι και η Jennifer Lopez αλλά και ο πρώην σύζυγός της είναι μουσικοί, ένα επαγγελματικό studio για ηχογραφήσεις τραγουδιών ήταν μάλλον επιβεβλημένο, ενώ δε λείπει και μια μεγάλη αίθουσα χορού και γυμναστικής για τις πρόβες της.

Η τιμή της κατοικίας ξεκίνησε από τα 17 εκατομμύρια δολάρια, όμως μετά από αρκετούς μήνες που δεν έβρισκε ανταπόκριση, «κατέβηκε» στα 12,5. Εάν σκεφτείτε ότι ουσιαστικά αγοράζεις σπίτι, γυμναστήριο, σινεμά και ξενοδοχείο εδώ που τα λέμε με τόσα άτομα που μπορείς να φιλοξενήσεις, εν τέλει μπορεί να μιλάμε και για μια value for money επιλογή.

Για του λόγου το αληθές, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Κείμενο: Νατάσσα Σχοινά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here