Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει την τζαζ εκδοχή της Τζένης Βάνου

Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει την τζαζ εκδοχή της Τζένης Βάνου
Φωτεινή Δάρρα

Η Φωτεινή Δάρρα επιστρέφει στο Half Note Jazz Club με την παράσταση “τα τραγούδια και η ζωή της Τζένης Βάνου” που λάτρεψε το κοινό, στην πιο τζαζ εκδοχή της. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων από την χρονιά που έφυγε η σπουδαία ερμηνεύτρια, τα τραγούδια της ζωντανεύουν με τη φωνή και την ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα. Οι μουσικές βραδιές θα πραγματοποιηθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου. Μια ξεχωριστή παράσταση που θα σε συναρπάσει και δεν πρέπει να χάσεις.

H Φωτεινή Δάρρα στα βραβεία ομορφιάς Prix de Beauté 2023.

Η αναβίωση μιας ολόκληρης μουσικής εποχής

Η τζαζ εκδοχή της Βάνου ξεκινάει από την πρώτη της περίοδο με τις συνεργασίες της με τον Πλέσσα, το Λαβράνο, τον Μουζάκη, τον Καπνίση. Το ρεπερτόριο αυτό ήταν που την ανέδειξε στο ευρύ κοινό. Συγκεκριμένα, μέσα από τα μυθικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και την έφερε στα jazz clubs της Νέας Υόρκης, όταν ο Φρανκ Σινάτρα της πρότεινε να τραγουδήσει στην μικρή αλλά σημαντική δισκογραφική εταιρεία του. Με αφορμή τη Βάνου ζωντανεύει μια ολόκληρη μουσική εποχή. Τραγούδια ελληνικά και διεθνή που έγραψαν ιστορία έρχονται ξανά στο επίκεντρο.

Μια συγκλονιστική ιστορία που κόβει την ανάσα μέσα από την ερμηνεία και το ταμπεραμέντο της Φωτεινής Δάρρα. Σε συνδυασμό με μια εκλεκτή ορχήστρα μουσικών υπό την μπαγκέτα του Γιώργου Παπαχριστούδη. Στο πιάνο και στην ενορχήστρωση ο Γιώργος Παπαχριστούδης, στο κοντραμπάσο ο Μίμης Ντούτσουλης και στην ηχοληψία ο Νίκος Ρούντος. Προπώληση εισιτηρίων στο halfnote.gr.


Φωτογραφίες, Φωτεινή Δάρρα.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here