Νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Adrien Brody

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαΐου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Πρωταγωνιστή σε neo-noir ταινία θα δει το κοινό από τις 20 Μαΐου τον βραβευμένο με Oscar Adrien Brody. Ο λόγος για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Manhattan Nocturne» του Colin Harrison.

Στην ταινία ο Brody υποδύεται τον Porter Wren, δημοσιογράφο σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης. Τα κείμενά του που αναλύουν σκάνδαλα κι εγκλήματα έχουν μεγάλο αναγνωστικό κοινό. Επίσης είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Όλα, όμως θα αλλάξουν όταν γνωρίσει την Caroline Crowley (Yvonne Strahovski), μία ηθοποιό που του ζητά να ερευνήσει το μυστηριώδη θάνατο του σκηνοθέτη και συζύγου της, Simon. Και θα αλλάξουν καθώς ο Porter αδυνατεί να αντισταθεί στη γοητεία της, με αποτέλεσμα να μπλέκει σ’ ένα γαϊτανάκι πάθους, εγκλήματος και δολοπλοκίας.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή του σεναρίου φέρουν την υπογραφή του Brian DeCubellis, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης αλλά κι ο ίδιος ο Adrien Brody.
Το δε trailer της ταινίας κρατά σίγουρα την προσοχή μας, ενώ πολλοί δεν αποκλείουν πως ίσως ο ρόλος αυτός να είναι ένας από τους πιο δυναμικούς του- βραβευμένου με Oscar ηθοποιού για τον «Πιανίστα»- Brody.

Δε μένει τώρα παρά να μάθουμε πότε έρχεται η ταινία στην Ελλάδα – εννοείται πως θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here