Νέο τραγούδι για τη Celine Dion από την P!nk

Το «Recovering» θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο της album.

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της γαλλόφωνου album «Encore Un Soir», η Celine Dion βρίσκεται στο studio για την ηχογράφηση ενός αγγλόφωνου δίσκου. Ένα από τα τραγούδια που θα το αποτελούν είναι και το «Recovering» που φέρει την υπογραφή της P!nk.

Η δημοφιλής τραγουδοποιός έγραψε το τραγούδι αποκλειστικά για την Καναδή ερμηνεύτρια περίπου μισό χρόνο μετά το θάνατο του συζύγου της δεύτερης, René Angélil. Λιγό καιρό μετά, η Celine Dion έχασε και τον αδερφό της, ρίχνοντάς τγην ακόμη περισσότερο στη θλίψη. Η Celine Dion δηλώνει για την P!nk: “είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ήταν τόσο γενναιόδωρη η κίνησή της να αφιερώσει χρόνο για να γράψει ένα τραγούδι για μένα στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Μου έχουν στείλει πολλά τραγούδια που κυριεύονται από πίκρα και, αν και θέλουμε να ερμηνεύουμε τραγούδια που συγκινούν, η ζωή είναι όμνορφη. Θέλω να πιστεύω πως ο René ζει μια όμορφη ζωή εκεί που βρίσκεται και πως δεν υποφέρει πια”.

Η ίδια η P!nk σε μία κατ’αποκλειστικότητα δήλωσή της στο Entertainment Weekly αναφέρει: “Είναι μεγάλη μου τιμή, γιατί η Celine είναι σαν να περπατά και να σκορπίζει φως στους γύρω της. Όταν έγραφα το τραγούδι, ένιωθα μία μεγάλη ανάγκη να το κάνω. Εκεί που όλοι περίμεναν να βλέπουν τη Celine να θρηνεί, εγώ ήθελα να ακούσω την ψυχή της. Είναι μία εκπληκτική γυναίκα”.

Το “Recovering” είναι διαθέσιμο στο Spotify και στο Youtube.

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here