Ωδή στις κρεμαστές πολυθρόνες

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα σημείο στο σπίτι σας που σας κάνει να χαλαρώνετε. Δεν είναι απαραίτητο να έχει χαμηλό φωτισμό ή να υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες. Ένα πράγμα είναι όμως σίγουρο: για να χαλαρώσει κανείς θα πρέπει να κάθεται άνετα και να αισθάνεται ότι πέρα από το να χαλαρώσει, μπορεί να δημιουργήσει ή να ονειρευτεί. Ναι, ακόμα και με ανοιχτά μάτια!

Ψάχνοντας για τον ιδανικό τρόπο και χώρο “ευεξίας” (αν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω έτσι) βρήκα κάποιες πολυθρόνες πέρα από τις συνηθισμένες… τις κρεμαστές! Αυτές που θυμίζουν τα δενδρόσπιτα των παιδικών μας χρόνων ή τις κούνιες που είχαν παλιότερα στις βεράντες και ξεκουραζόμασταν τα μεσημέρια κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι κρεμαστές καρέκλες ή πολυθρόνες είναι αρκετά δημοφιλείς το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο σε σπίτια, αλλά σε εστιατόρια, όπως και σε bars, ειδικά τα καλοκαιρινά. Μπορείτε να πάρετε ιδέες καθώς υπάρχουν αρκετές παραλλαγές και σε διαφορετικές τιμές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here