Οι «Άθικτοι» επιστρέφουν … στα αγγλικά

Η διεθνώς επιτυχημένη γαλλική ταινία του 2011 επανέρχεται σε αμερικάνικο remake

                Με την εταιρεία παραγωγής The Weinstein Co. να έχει ήδη πάρει το πράσινο φως, τώρα αναζητούνται οι ηθοποιοί που θα αποτελέσουν το cast της γαλλικής ταινίας του 2011 «Οι Άθικτοι» («Les Intouchables»). Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη συζητούν με την εταιρεία ο Bryan Cranston κι ο Kevin Hart για τους ρόλους του Philippe και του Driss αντίστοιχα.

Αν τελικά φτάσουν σε συμφωνία, ο Cranston θα υποδυθεί το λευκό τετραπληγικό Philippe, του οποίου το ρόλο ερμήνευσε στη δραματική κομεντί ο François Cluzet, ενώ θα δούμε τον Kevin Hart στο ρόλο του έγχρωμου φροντιστή του Philippe, το Driss, που τον υποδύθηκε ο Omar Sy. Τη σκηνοθεσία αναμένεται να αναλάβει ο Simon Curtis του «My Week With Marilyn» και τις αναγκαίες μετατροπές του σεναρίου ο Paul Feig («Spy», 2015).

US remake 3

Για την ώρα ο Cranston, μετά την πρόσφατη υποψηφιότητά του για το Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Trumbo», βρίσκεται στα γυρίσματα της κωμωδίας «Why Him» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον James Franco. Ο Kevin Hart πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Ride Along 2», ενώ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της κωμωδίας «Central Intelligence» όπου παίζει με τον Dwayne Johnson.

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here