Οι νέες ταινίες της Πέμπτης έχουν διάθεση περιπέτειας

Μεγάλα ονόματα αυτήν την εβδομάδα στα Village Cinemas

Η τέλεια αφορμή για σινεμά αυτό το Σαββατοκύριακο, δύο ταινίες που ξεκινούν αύριο Πέμπτη, 8 Ιουνίου και μας καλούν σε ποπ-κορν και χαλάρωση, με πρωταγωνιστές την δυναμική Γκαλ Γκαντό ως Wonder Woman και το υπερ-καστ των Σιένα Μίλερ, Ρόμπερτ Πάτινσον και Τσάρλι Χάναμ στον ρόλο των εξερευνητών της Χαμένης Πόλης του Ζ. Και η περιπέτεια ξεκινάει!

Wonder Woman 
Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο. Πρωταγωνιστεί η Γκαλ Γκαντό.

 

Η χαμένη πόλη του Ζ 

Ο Βρετανός εξερευνητής Percy Fawcett ταξιδεύει στον Αμαζόνιο το 1906 και ανακαλύπτει αποδείξεις για την ύπαρξη ενός αγνώστου αλλά προχωρημένου πολιτισμού. Σε μία αχαρτογράφητη περιοχή της Βολιβίας, στην καρδιά του τροπικού δάσους o Percy βρίσκει πολυκαιρισμένα κεραμικά θραύσματα που αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας χαμένης πόλης. Όταν επιστέφει στην Αγγλία και ανακοινώνει τα ευρήματα του για την πόλη που αποκαλεί «H ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ Ζ» , χλευάζεται από τον υπόλοιποι επιστημονικό κύκλο. Έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της δυναμικής συζύγου του αποφασίζει να οργανώσει μία νέα αποστολή, να επιστρέψει στον Αμαζόνιο και αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί του είναι πέρα για πέρα αληθινοί. Στο ταξίδι ακολουθεί ο πλούσιος εξερευνητής James Murray. Μαζί θα αντιμετωπίσουν απίστευτες προκλήσεις και τις περιπέτειες τους θα ακολουθήσουν μέσα από τις εφημερίδες της εποχής 40 εκατομμύρια αναγνώστες, μέχρι την μυστηριώδη εξαφάνιση τους το 1925. Μία επική ιστορία θάρρους και πάθους. Πρωταγωνιστούν οι Σιένα Μίλερ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τσάρλι Χάναμ και Τομ Χόλαντ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here