Σε νέο δραματικό ρόλο η Jessica Chastain

Δείτε το trailer της ταινίας “The Zookeeper’s Wife”!

Μετά την ανακοίνωση πως θα πρωταγωνιστήσει ως “Painkiller Jane”, η Jessica Chastain εμφανίζεται στο trailer της νέας της ταινίας “The Zookeeper’s Wife”. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί και το trailer μας βάζει στο κλίμα.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Diane Ackerman “The Zookeeper’s Wife: A War Story” και πρόκειται για την καταγραφή της αληθινής ιστορίας της Antonina Żabińska και του συζύγου της και διευθυντή του Ζωολογικού Κήπου της Βαρσοβίας, Jan. Μετά την εισβολή των Γερμανών στην Πολωνία την 1η Σεπτεμβρίου του 1939 και το βομβαρδισμό της Βαρσοβίας, η Antonina (Chastain) κι ο Jan (Johan Heldenbergh) μετατρέπουν το Ζωολογικό Κήπο σε φάρμα γουρουνιών. Στην πραγματικότητα, όμως, το ζευγάρι κατάφερε να σώσει περίπου τριακόσιους Εβραίους που το είχα σκάσει από το γκέτο της Βαρσοβίας κρύβοντάς τους στα κλουβιά των ζώων. Κι όλα αυτά κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των Ναζί και συγκεκριμένα του ναζιστή ζωολόγου Lutz Heck (Daniel Brühl). Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Angela Workman και στη σκηνοθεσία συναντάμε τη Niki Caro (“Whale Rider”, 2002 και “North Country”, 2005).

Πρόκειται για μία ταινία που εξυμνεί την ανθρωπιά και το κουράγιο σε μία εποχή μισαλλοδοξίας και φόβου. Δείτε το trailer για να πειστείτε και μόνοι σας!

Μέχρι την άφιξη της ταινίας στις αίθουσες την άνοιξη του 2017, στην Ελλάδα θα δούμε τη Jessica Chastain ως αδίστακτη “Miss Sloane” τον Ιανουάριο του 2017.

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here