Σήμερα η πρεμιέρα του “11.22.63” στο Fox

Στις 22 Νοεμβρίου 1963, τρεις πυροβολισμοί αντήχησαν στο Dallas. Ο Πρόεδρος Kennedy ήταν νεκρός. Τι θα συνέβαινε εάν μπορούσαμε να αλλάξουμε την ιστορία;

Το «11.22.63» είναι η νέα επική σειρά, 9 επεισοδίων, που συνδυάζει διαφορετικά κινηματογραφικά στυλ, με την υπογραφή του J.J. Abrams (Lost, Fringe), του διάσημου συγγραφέα Stephen King, της σεναριογράφου Bridget Carpenter (Friday Night Lights) σε παραγωγή της Warner Bros Television.

Βασισμένο στο best-seller του Stephen King και με πρωταγωνιστές μια φανταστική ομάδα ηθοποιών οι οποίοι ενσαρκώνουν βαθιά περίπλοκους χαρακτήρες, το «11.22.63» παρουσιάζει στους τηλεθεατές τη σκοτεινή πλευρά του Αμερικανικού Ονείρου. Ο Jake Epping (James Franco) είναι καθηγητής γυμνασίου, ο οποίος ενώ βρίσκεται χαμένος στη ρουτίνα της καθημερινότητας, θέλει να κάνει τη διαφορά με κάτι ουσιώδες. Με την παρότρυνση του άρρωστου φίλου του (Chris Cooper), ο Jake γυρίζει πίσω στον χρόνο με στόχο να εμποδίσει τη δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy.

Η ιστορία μας μεταφέρει στο Texas της δεκαετίας του 1960, με τον Jake να εξερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις γύρω από τον φερόμενο ως δολοφόνο Lee Harvey Oswald (Daniel Webber). Την αποστολή του Jake απειλεί όχι μόνο ο Oswald, αλλά και η Sadie (Sarah Gadon), μια όμορφη βιβλιοθηκάριος την οποία ο Jake τελικά ερωτεύεται. Δυσκολίες θα συναντήσει και από το ίδιο το Παρελθόν, το οποίο δε θέλει να αλλάξει και θα κάνει τα πάντα για να αντισταθεί – πολλές φορές βίαια.

https://www.youtube.com/watch?v=NXUx__qQGew

Η νέα σειρά «11.22.63» προσφέρει κάτι διαφορετικό για τον καθένα, αποτελώντας ένα επικό και ταυτόχρονα συναισθηματικό ταξίδι, που δε μοιάζει με κανένα άλλο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here