Τα νέα Samsung Galaxy είναι εδώ και είναι λαχταριστά

Μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε κινητό; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να είναι ναι, μπορεί να είναι και όχι, καλό ωστόσο είναι ξέρουμε ότι πλέον στην ελληνική αγορά προσφέρονται και τα νέα smartphones Galaxy Α3 (2016) και Galaxy A5 (2016). Με premium σχεδιασμό και ανανεωμένες λειτουργίες κάμερας, τα νέα μοντέλα Galaxy A (2016) ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της Samsung από πλευράς καινοτόμου σχεδιασμού και τεχνολογίας, ενώ μας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκφράσουμε το προσωπικό μας στιλ με δυνατές επιδόσεις σε δύο επιλογές οθονών: 5,2 ίντσες (A5) και 4,7 (Α3).

Τα Galaxy A (2016) διατηρούν την αρκετά γνωστή σχεδιαστική γραμμή των τελευταίων Samsung Galaxy συσκευών, συνδυάζοντας το μέταλλο και το γυαλί για τη δημιουργία ενός όμορφου, αρμονικού και premium σχεδιασμού. Ακόμη καλύτερα: η μεγάλη οθόνη συνδυάζεται με ένα στενό πλαίσιο των 2,7 χιλιοστών, προσφέροντας ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης για τα ματάκια μας και μόνο.

Παράλληλα, ενσωματώνουν ανανεωμένα χαρακτηριστικά κάμερας, που προσφέρουν πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο. Με τη λειτουργία Samsung Quick Launch, κάνοντας διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί, η κάμερα τίθεται σε λειτουργία σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, ενώ οι λειτουργίες Wide Selfie, Palm Selfie και Beautifying Effects, δίνουν περισσότερες ακόμα επιλογές στις φωτογραφίες selfie. Και ποιος δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτό;

Τέλος, το Galaxy A5 (2016) συγκεκριμένα διαθέτει, επίσης, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) για την αποφυγή λήψης θολών φωτογραφιών, καθώς και μπροστινό και οπίσθιο φακό F1.9, που προσφέρει τη δυνατότητα λήψης άψογων φωτογραφιών στο σκοτάδι. Η υποψηφιότητά τους για το κινητό μας το 2016 είναι σίγουρα δυνατή!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here