Το νέο teaser trailer της νέας ταινίας της Emily Blunt

Ο λόγος για το «The Girl On The Train»

Αν απολαμβάνετε την ανάγνωση των ψυχολογικώνthrillers, υπέροχα. Αν σας αρέσει να βλέπετε τα αγαπημένα σας βιβλία να παίρνουν σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη, τότε ετοιμαστείτε, γιατί η Emily Blunt είναι η κεντρική ηρωίδα του «The Girl On The Train».

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου βιβλίου της Paula Hawkins που κυκλοφόρησε το 2015 που ήδη σημειώνει τεράστια αναγνωστική επιτυχία. Στο βιβλίο εξερευνούμε την ιστορία της Rachel, μίας γυναίκας που η διαδρομή ρουτίνας με το τρένο από και προς τη δουλειά της θα μετατραπεί σε εφιάλτη όταν μία μέρα θα γίνει μάρτυρας της εξαφάνισης μίας άλλης γυναίκας. Ή τουλάχιστον πιστεύει πως είναι μάρτυρας, μιας και το γεγονός πως έχει μία εξάρτηση από το αλκοόλ δεν την κάνει και τόσο αξιόπιστη.

Τη διασκευή του σεναρίου αναλαμβάνει η Erin Cressida Wilson («Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus», 2006) και τη σκηνοθεσία ο Tate Taylor («The Help», 2011).

Μαζί με την Emily Blunt («The Devil Wears Prada», 2006 και «The Huntsman: Winter’s War», 2016) πρωταγωνιστούν κι οι Luke Evans («Dracula Untold», 2014), Haley Bennett («Music & Lyrics», 2007) και Justin Theroux («Miami Vice», 2006).

Πώς σας φαίνεται το κινηματογραφικό project; Εμάς σίγουρα μας «άναψε» την περιέργεια!

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here