Το σπίτι του Hansel και της Gretel από την Christine McConnell

Στα 34 της χρόνια η Christine McConnell είναι μία καλλιτέχνης που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Διακοσμήτρια, φωτογράφος, μοντέλο και ζαχαροπλάστης, η νεαρή γυναίκα μεταμόρφωσε το πατρικό της σε αντίγραφο του σπιτιού που κρατούνταν φυλακισμένοι ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, από το παραμύθι των αδελφών Γκριμ.

Ψηλή, μελαχρινή με έντονα χαρακτηριστικά,η Christine McConnell θα έλεγε κανείς ότι έχει μία ψυχρή ομορφιά. Λάτρης του στυλ της δεκαετίας του ’50, προκάλεσε τα βλέμματα στις 9 Δεκεμβρίου όταν δημοσιοποίησε το έργο της με την “αναβίωση” του σπιτιού των γονιών Με μερικές πινελιές, χρησιμοποιώντας χαρτόνια και ξύλα, η McConnell έφτιαξε το καραμελωμένο σπίτι γεμάτο με ζαχαρωτά της ανθρωποφάγου μάγισσας του διάσημου παραμυθιού.

Στο Instagram, παρακολουθήσαμε όλη την προετοιμασία της μεγαλύτερης ίσως θαυμάστριας του κόσμου του Tim Burton.
Πέρα από το ταλέντο της στην διακόσμηση, η καλλιτέχνης είναι ταλαντούχα και στην ζαχαροπλαστική: μικρά σοκολατένια τερατάκια,ταραντούλες και πρίγκιπες που τρώγονται… όλα φτιαγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από αυτήν που αποκαλούν στο Λος Άντζελες την “βασίλισσα της γοτθικής ζαχαροπλαστικής” .
Δυστυχώς για εμάς, οι δημιουργίες της απευθύνονται μόνο στην οικογένειά της και στον φιλικό της κύκλο. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αλλάξει γνώμη!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here