Το συγκινητικό trailer της ταινίας «The Light Between Oceans»

Με τους Michael Fassbender, Alicia Vikander και Rachel Weisz

Δραστήριοι αποδεικνύονται οι Michael Fassbender και Alicia Vikander, καθώς νιώθουμε πως δεν τους προλαβαίνουμε σε ό,τι αφορά με τις επαγγελματικές τους εξελίξεις! Ο λόγος για τη νέα ταινία όπου συμπρωταγωνιστούν και θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 2 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιοποιήθηκε το επίσημο trailer της δραματικής ταινίας «The Light Between Oceans» δια χειρός Derek Cianfrance («Blue Valentine», 2010 και «The Place Beyond The Pines», 2012). Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Αυστραλής M. L. Stedman. Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Cianfrance.

Η ταινία τοποθετείται χρονικά στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και παρακολουθεί την ιστορία του Tom Shebourne (Michael Fassbender) και της γυναίκας του, Isabel (Alicia Vikander) που ζουν στις ακτές της Δυτικής Αυστραλίας. Την πίκρα του πρόωρα χαμένου τους παιδιού έρχεται ξαφνικά να διαλύσει ένα μωρό που βρέθηκε μέσα σε μία βάρκα που έφτασε μέχρι την ακροθαλασσιά. Το ζευγάρι αποφασίζει να κρατήσει τη μικρή και να τη μεγαλώσει σα δική του. Η ζωή τους όμως ανατρέπεται όταν εμφανίζεται η Hannah Roennfeldt (Rachel Weisz), μία γυναίκα που πιθανώς να έχει σχέση με τη μικρή Lucy.

Tο «the Light Between Oceans» είναι η τελευταία κινηματογραφική σύμπραξη της DreamWorks με την Disney, καθώς η πρώτη θα ενσωματωθεί σύντομα στο δυναμικό της Universal.
Εμείς περιμένουμε τώρα την ημερομηνία άφιξης της ταινίας στην Ελλάδα και σίγουρα η υπόθεση μας ιντριγκάρει για να αναζητήσουμε και το βιβλίο!

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here