Το trailer της νέας ταινίας Bourne στο Super Bowl

Σε μία από τις δημοφιλέστερες οργανώσεις του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου, το 50ο Super Bowl, είχαν την τύχη φίλαθλοι και σινεφίλ να πάρουν μία γεύση από τη νέα ταινία του «Jason Bourne».
Εννέα χρόνια μετά το «The Bourne Ultimatum» ο Matt Damon συναντά και πάλι το σκηνοθέτη Paul Greengrass στην τέταρτη περιπέτεια του δημοφιλούς κατασκόπου. Το όλο project μέχρι τώρα διενεργείτο υπό απόλυτη μυστικότητα – απόλυτα ταιριαστό για ταινία κατασκόπων- αλλά ήρθε πια η ώρα για να βγει ο Jason Bourne στο φως!

Το κινηματογραφικό franchise με κεντρικό ήρωα τον Jason Bourne ξεκίνησε το 2002 με το «The Bourne Identity», όπου ο Matt Damon, στην πρώτη του εμφάνιση ως Bourne, προσπαθούσε να θυμηθεί, ενώ ταυτόχρονα ήταν το «θήραμα» ενός ανθρωποκυνηγητού. Η τελευταία εμφάνιση του Damon στο ρόλο του κατασκόπου ήταν το 2007 στο «The Bourne Ultimatum», ενώ στο «The Bourne Legacy» γίνεται απλά μία αναφορά στο χαρακτήρα, καθώς ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ο πράκτορας Aaron Cross (Jeremy Renner).
Στην ταινία θα επιστρέψει η Julia Stiles στο ρόλο της Nicky Parsons, ενώ το ντεμπούτο τους στην “τετραλογία” (πλέον) θα κάνουν οι Tommy Lee Jones, Vincent Cassel αλλά και η Alicia Vikander των πρόσφατων ταινιών «Ex Machina» και «The Danish Girl».
Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών περίπου στις 29 Ιουλίου.

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here