Σίσσυ Φειδά: Νέα συλλογή “Zeus” εµπνευσµένη από τον ελληνικό πολιτισµό

Μαξιλάρια Meandros Silk Blue & Aetos Silk Purple.

Eδώ και 20 χρόνια η Σίσσυ Φειδά δηµιουργεί χώρους µε καλλιτεχνική ευαισθησία και αυθεντικότητα. Η αγάπη της για την υψηλή αισθητική και την αρχιτεκτονική ισορροπία ήταν πάντοτε οδηγοί της. Και ποτέ δεν σταµάτησε, σε όλη αυτή την πορεία της στον χρόνο, να καινοτοµεί και να εξελίσσεται. Το στούντιο Sissy Feida Interiors αναλαµβάνει έργα εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσµησης, σε κατοικίες, εµπορικούς χώρους και χώρους φιλοξενίας σε όλο τον κόσµο. Ένα άγγιγµα πολυτέλειας συνοδεύει την υπογραφή της και τις δουλειές της στην Κύπρο, το Ηνωµένο Βασίλειο, την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα και την Ουρουγουάη.

Σίσσυ Φειδά

Premium χρηστικά & διακοσμητικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής

Η Σίσσυ Φειδά διαθέτει ένα ισχυρό portfolio από εξαιρετικά έργα, µε διακρίσεις και υποψηφιότητες, µε πιο πρόσφατη αυτή του 3rd Greek International Women Awards, στον τοµέα του ντιζάιν. Πρόσφατα αποκάλυψε µία ακόµη πτυχή του καλλιτεχνικού της σύµπαντος, όταν κυκλοφόρησε τη “Zeus Collection”, που αποτελείται από premium χρηστικά και διακοσµητικά αντικείµενα καθώς και επιχειρηµατικά δώρα υψηλής αισθητικής.

Φουλάρι Keravnos Mini Silk.
Σουβέρ Meandros Marble.

Η συλλογή είναι εµπνευσµένη από τον ελληνικό πολιτισµό και στόχο έχει να προβάλει το ελληνικό ιδεώδες. Σύµβολα που αντικατοπτρίζουν παγκόσµιες αρχές και ιδέες, παρουσιάζονται µε δηµιουργικό τρόπο. Όπως ο κεραυνός, ο µαίανδρος, το σκήπτρο, το δόρυ, ο αετός και η φτερωτή θεά Νίκη της Σαµοθράκης.

Δίσκος Dori 1.

Μεταξύ άλλων, το brand Sissy Feida Interiors δεν σταµατά να υποστηρίζει φιλανθρωπικά σωµατεία και οµάδες. Με πιο πρόσφατη τη δηµιουργία ενός µοναδικού αντικειµένου για το e-shop του “Συλλόγου Φίλων Παιδιών µε Καρκίνο Ελπίδα”. Όλα τα αντικείµενα µπορείς να τα βρεις σε επιλεγµένα σηµεία πώλησης όπως: Μέγαρο Μουσικής, Ίδρυµα Θεοχαράκη, Hotel Grande Bretagne, Lipshop, Riche και στο sissyfeida.com.


Κεντρική φωτογραφία Sissy Feida Interiors.

To κείμενο της Κατερίνας Ασημακοπούλου που δημοσιεύεται στο περιοδικό Maison & Décoration Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here