Τhemis Ζ Red Home Collection: Μετάτρεψε το τραπέζι του ρεβεγιόν σε έργο τέχνης

Themiz Z, Red Home Collection

Το brand Τhemis Ζ, εμπλουτίζει τις tablewear δημιουργίες του με την νέα Red Home Collection. Μια συλλογή, που θα σε μυήσει στα μυστικά του γιορτινού art de la table δίνοντας μια ζεστή, ξεχωριστή χροιά στις γιορτινές συναντήσεις και στα γεύματα με τους αγαπημένους σου.

Τhemis Ζ Red Home Collection: Μετάτρεψε το τραπέζι του ρεβεγιόν σε έργο τέχνης
Themiz Z, Red Home Collection

Κόκκινες πινελιές με έμπνευση από την Ελλάδα

Κάθε τραπέζι αποκαλύπτει μια ιστορία. Και η νέα Red Home Collection με την υπογραφή της καταξιωμένης μάρκας πολυτελούς lifestyle Τhemis Z, αποκαλύπτει τη δική σου, προσωπική εξιστόρηση. Σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις ομορφότερες αναμνήσεις την περίοδο των γιορτών. Άλλωστε, ποιος δε χρειάζεται κομψές πινελιές για να “ντύσει” τις στιγμές του;

Τρεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας σειρές με επιτραπέζια σκεύη, συνθέτουν τη νέα Τhemis Ζ Red Home Collection. Η έμπνευση αντλείται φυσικά από την Ελλάδα: Symi, Kallos, Helios. Tο χρώμα που πρωταγωνιστεί είναι φυσικά, το κόκκινο. Απαραίτητη δήλωση πολυτέλειας για το γιορτινό τραπέζι αλλά και κάθε επίσημο δείπνο με την οικογένεια ή τους φίλους.

Πορσελάνη, γεωμετρικά μοτίβα & προσεγμένα details  

Το κόκκινο χρώμα “ντύνει” τα περίτεχνα γεωμετρικά και επαναλαμβανόμενα μοτίβα της σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη και επαναπροσδιορίζει τον στολισμό του τραπεζιού. Κάθε πιάτο, κάθε κούπα, αλλά και κάθε σετ της συλλογής είναι 100% σχεδιασμένο στην Ελλάδα. Έχει δημιουργηθεί από την καλύτερη ποιότητα πορσελάνης, ενώ χαρακτηρίζεται από προσεγμένη λεπτομέρεια χάρη στους εξειδικευμένους τεχνίτες.

Κάθε στοιχείο της συλλογής Red Home Collection είναι μοναδικό και ακολουθεί πιστά τις υψηλές σχεδιαστικές αξίες του brand. Διακόσμησε το τραπέζι για το ρεβεγιόν και σέρβιρε εκλεκτές γεύσεις στα επιτραπέζια σκεύη της νέας Red Home Collection του brand THEMIS Z. Όλα τα σκεύη είναι ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων και για πλυντήριο πιάτων, καθώς έχουν ανθεκτικό χρώμα, το οποίο δεν ξεθωριάζει. Η νέα συλλογή είναι μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη στον διαχρονικό σχεδιασμό και αποτελεί μια κομψή πρόταση δώρου που ξεπερνά κάθε προσδοκία.


Φωτογραφίες, Themis Z.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here