Kitchen & Bath Awards 2022

Τα Kitchen & Bath Awards 2022 διοργανώνονται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα από τη BOUSSIAS με σκοπό να αναδείξουν τόσο το σχεδιασμό όσο και την εφαρμογή χώρων κουζίνας και μπάνιου. Επιπλέον φιλοδοξούν να επιβραβεύσουν τις εταιρείες και τους σχεδιαστές του συνολικού αποτελέσματος αλλά και επιμέρους προϊόντων και συστατικών που αφορούν τη σύνθεση μιας κουζίνας ή ενός μπάνιου.

Photo, Sanibell BV

Τα βραβεία Kitchen & Bath Awards 2022 απευθύνονται σε σχεδιαστές, interior designers, διακοσμητές, αρχιτέκτονες και εταιρείες που κατασκευάζουν/σχεδιάζουν οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους κουζίνας και μπάνιου, καθώς επίσης σε εταιρείες που κατασκευάζουν ή εμπορεύονται υλικά και προϊόντα για αντίστοιχους χώρους.


Photo, Max Vakhtbovych.

Στόχος των βραβείων είναι η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών των εταιρειών του κλάδου.

  • Αναγνώριση / Αξιοπιστία
  • Μέτρηση της επιτυχίας / Benchmarking
  • Ανατροφοδότηση / Feedback / Βελτίωση
  • Προβολή / Δημοσιότητα
  • Ανταμοιβή / Κίνητρο στις ομάδες
  • Ενίσχυση Πωλήσεων
Photo,Quark Studio.

Την Κριτική Επιτροπή των βραβείων στελεχώνουν καταξιωμένοι επαγγελματίες από το χώρο του μπάνιου και της κουζίνας, ακαδημαϊκοί από τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και άνθρωποι με υψηλή εξειδίκευση. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι ο Σωτήρης Λάζου, Industrial Designer & Interior Architecture, (Ma) Domus Academy Milano.

Κεντρική φωτογραφία, Max Vakhtbovych.

Χορηγός επικοινωνίας, περιοδικό Maison & Decoration.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here