Στέλλα Καπεζάνου Baby One More Time

Στέλλα Καπεζάνου, Spending Time in Water, 2020

Δυνατό όνομα της νέας γενιάς Ελλήνων εικαστικών, η βραβευμένη Στέλλα Καπεζάνου δημιουργεί έργα που παραπέμπουν σε κινηματογραφικές σκηνές. Οι πίνακες που θα παρουσιαστούν στη δεύτερη ατομική της έκθεση Baby One More Time φέρουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τη ζωγραφική της Στέλλας απόλυτα χαρακτηριστική.

Στέλλα Καπεζάνου, Knees & Toes , 2018

Με την διεισδυτική ματιά ενός σκηνοθέτη και με πηγή έμπνευσης τον άνθρωπο, η Καπεζάνου παρακολουθεί τις ζωές των ηρώων της. Και τις καταγράφει δημιουργώντας υπέροχους αλλόκοτους κόσμους που ισορροπούν ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

Η Στέλλα Καπεζάνου στο εργαστήριό της
Στέλλα Καπεζάνου, Tomorrow Morning at Dawn, 2020

Σχεδιαστική επιδεξιότητα. Φρέσκια pop αισθητική με έμφαση στο χρώμα. Στυλιζαρισμένοι πρωταγωνιστές, σουρεαλιστικά διαμορφωμένες ατμόσφαιρες, ματαιότητα, χιούμορ και ανάλαφρη ειρωνεία. Αυτά είναι μερικά από τα σημεία κλειδιά της νέας ενότητας έργων της διεθνώς αναγνωρισμένης εικαστικού που θα φιλοξενούνται στην Evripides Art Gallery έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Στέλλα Καπεζάνου, April Showers, 2018

Στέλλα Καπεζάνου, Baby Οne Μore Time στην Evripides Art Gallery Ηρακλείτου 10 και Σκουφά, 10673 Κολωνάκι

Εγκαίνια: Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, 4 – 10μμ Διάρκεια έκθεσης: 8 – 31 Οκτωβρίου, 2020

To Σάββατο 24/10 και το Σάββατο 31/10, στις 12.30μμ η Στέλλα Καπεζάνου θα πραγματοποιήσει ξεναγήσεις ανοιχτές στο κοινό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here