Διαγωνισμός Beaute – Healthy Derma Clinics

Μεγάλος διαγωνισμός από το κορυφαίο γυναικείο περιοδικό BEAUTE!

Ακολουθείστε τα social media των Prix de Beaute και ετοιμαστείτε για τις Φθινοπωρινές σας εμφανίσεις με μοναδικές δωροεπιταγές ομορφιάς από Healthy Derma Clinics!

Τέσσερις (4) τυχεροί/ες κερδίζουν 1 ολοκληρωμένη θεραπεία μεσοθεραπείας διάρκειας 1 ώρας Healthy Derma Clinics. H τεχνολογία της Μεσοθεραπείας είναι μια καινοτόμα μέθοδος που θρέφει και ενυδατώνει, δίνοντας άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες και στην υφή της επιδερμίδας, με ασφάλεια και σιγουριά. 

Μεσοθεραπεία Προσώπου υαλουρονικού και βιταμινών για Λάμψη & Ζωντάνια.

Τι είναι η Μεσοθεραπεία;
H τεχνολογία της Μεσοθεραπείας είναι μια καινοτόμα μέθοδος που θρέφει και ενυδατώνει, δίνοντας άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες και στην υφή της επιδερμίδας, με ασφάλεια και σιγουριά.

Πως λειτουργεί η Μεσοθεραπεία;
Το μυστικό της μεθόδου για εντυπωσιακά αποτελέσματα βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο διεισδύεται στο δέρμα ένα ειδικό κοκτέιλ με βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά στοιχεία, το οποίο ανανεώνει το δέρμα.
Με την βοήθεια ενός μικροεμβόλου επιτυγχάνεται η άμεση διείσδυση του κοκτέιλ διαδερμικά,  μέσα δηλαδή στο δέρμα, στην «καρδιά» του προβλήματος.

Με την αυτήν την μέθοδο βασιζόμαστε στην ικανότητα που έχουν τα ίδια τα κύτταρα του δέρματος μας να επουλώνουν τις βλάβες τους δίνοντάς τους την τροφή που χρειάζονται.
Με το ειδικό κοκτέιλ που περιέχει βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά επιτυγχάνεται η αναστολή της διαδικασίας γήρανσης.
Αφού διεισδύσουμε την βιταμίνη C στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος εφαρμόζουμε μάσκα προσώπου,
για να δημιουργήσουμε ένα «φράγμα» το οποίο συγκρατεί το δυναμωτικό κοκτέιλ μέσα στο δέρμα και το βοηθά να απορροφήσει την βιταμίνη C και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία.

Κρατώντας άθικτη και υγιή την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, η οποία λειτουργεί ως προστασία απο τον ήλιο, προστατευόμαστε απο τις βλάβες και τις δυσχρωμίες μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία αν διυσδήσει βαθύτερα.

Το ειδικό κοκτέιλ μεσοθεραπείας εκτός από βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, περιέχει και μικρή ποσότητα Υαλουρονικού οξεός, το οποίο προκαλεί βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει η Μεσοθεραπεία;
Η πατενταρισμένη μεθοδολογία με τη χρήση ειδικού μικροεμβόλου εξασφαλίζει μεγαλύτερη διείσδυση μείγματος βιταμινών και υαλουρονικoύ στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αναστέλλοντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης.
Πιο συγκεκριμένα:
-Πιο φωτεινή επιδερμίδα
-Οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται
-Οι βαθιές ρυτίδες σβήνουν.
-Αντιμετωπίζονται τα σημάδια αφυδάτωσης
-Βελτιώνει την διαύγεια και τον τόνο της επιδερμίδας
-Ανασταλτική και προληπτική αντιγηραντική του δράση

Η Healthy Derma Clinics βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς, στη διεύθυνση Μιλτιάδου 10, στον 1ο όροφο.Σαράντα (40) τυχεροί/τυχερές κερδίζουν ολοκληρωμένες θεραπείες αισθητικής και κλινικής δερματολογίας από Healthy Derma Clinics. Η Healthy Derma Clinics είναι δερματολογικό ιατρείο που εστιάζει στην άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών με εξαιρετικά εξειδικευμένους στις εφαρμογές Δερματολόγους, για τη γυναίκα που θέλει να νιώθει αυτοπεποίθηση με την εικόνα της και για τον άνδρα που απαιτεί περισσότερα για την εμφάνιση του.