Διαγωνισμός Beaute – Healthy Derma Clinics

Μεγάλος διαγωνισμός από το κορυφαίο γυναικείο περιοδικό BEAUTE!

Ακολουθείστε τα social media των Prix de Beaute / και ετοιμαστείτε για τις Φθινοπωρινές σας εμφανίσεις με μοναδικές δωροεπιταγές ομορφιάς από Healthy Derma Clinics! 

Tέσσερις (4) τυχερές κερδίζουν από 1 ολοκληρωμένη συνεδρία Plasma Light αξίας 140€ έκαστη. 

Οι πανάδες δεν θα επιστρέψουν το καλοκαίρι με το CoolPeel.

Πρόκειται για εξειδικευμένη θεραπεία αισθητικής ιατρικής με την χρήση οξέων και φυτικών εκχυλισμάτων, για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης ή φωτογήρανσης.
Επαναφέρει το φυσικό μηχανισμό ανανέωσης του δέρματος βοηθώντας το να δείχνει υγιές, να αποκτήσει όγκο και σφριγηλότητα, να γίνει πιο ελαστικό, πιο απαλό και λαμπερό.

Πως λειτουργεί;

Το δέρμα είναι ένα δυνατό και εναλλασσόμενο όργανο.

Κάθε μέρα τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας και από εκεί μετακινούνται προς τα επάνω στρώματα, για να καταλήξουν στη κεράτινη στιβάδα.
Τα παλιά κύτταρα αποβάλλονται δίνοντας τη θέση τους στα νεώτερα. Αυτή ή απολέπιση είναι καθημερινό φυσιολογικό φαινόμενο.

Με την πάροδο του χρόνου η διαδικασία αυτή επιβραδύνεται και το δέρμα εμφανίζεται λόγω συγκέντρωσης πολλών παλαιών κυττάρων, θαμπό, τραχύ και γερασμένο.
Το Coolpeel μειώνει τη συνοχή των κυττάρων στη κεράτινη στιβάδα με αποτέλεσμα την αποφλοίωση (ξεφλούδισμα) του δέρματος.

Ποιά είναι τα οφέλη που προσφέρει;

Το Coolpeel έχει ευεργετικές συνέπειες σε πολλές καταστάσεις όπως:

 

  • Λείανση των λεπτών γραμμών που έχουν προκληθεί από τον ήλιο
  • Μείωση των Ρυτιδών που έχουν προκληθεί από τον ήλιο
  • Πιο λεία, πιο απαλή υφή του δέρματος
  • Ήπια ή μέτρια λείανση των ακνεϊκών ουλών
  • Εξομάλυνση των δυσχρωμιών
  • Έλεγχος της λιπαρότητας και του σμήγματος
  • Μείωση του μεγέθους των πόρων

Η Healthy Derma Clinics βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς, στη διεύθυνση Μιλτιάδου 10, στον 1ο όροφο. Είκοσι έξι (26) τυχεροί/τυχερές κερδίζουν ολοκληρωμένες θεραπείες αισθητικής και κλινικής δερματολογίας από Healthy Derma Clinics. Η Healthy Derma Clinics είναι δερματολογικό ιατρείο που εστιάζει στην άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών με εξαιρετικά εξειδικευμένους στις εφαρμογές Δερματολόγους, για τη γυναίκα που θέλει να νιώθει αυτοπεποίθηση με την εικόνα της και για τον άνδρα που απαιτεί περισσότερα για την εμφάνιση του.