Μαρία Καλλιμασιά: Greek Summer Pride

Ολόσωμο μαγιό, Zeus + Δione.

“Kάτω από τον λαμπερό ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο, τα πρόσωπα, τα σώματα, τα πράγματα, τα τοπία αποκτούν μία σχεδόν εξωπραγματική αίσθηση. Mια αίσθηση, που δύσκολα περιγράφεται σε κάποιον που δεν έχει βρεθεί ποτέ το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Οι κάτοικοι όμως τούτης της χώρας, που μοιραζόμαστε αυτή την κοινή επαναλαμβανόμενη εμπειρία, αναγνωρίζουμε με μεγάλη ευγνωμοσύνη αλλά και με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τη γεμάτη χαρά γιορτή που απλόχερα μας προσφέρεται” σημειώνει η Μαρία Καλλιμασιά στο editorial του καλοκαιρινού τεύχους του BEAUTÉ με τίτλο “Greek Summer Pride”.

Η χαρά της ζωής

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ελληνικού καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα η χαρά της ζωής που γενναιόδωρα μοιράζει με την ομορφιά των αναρίθμητων προορισμών, του γλυκού κλίματος και των υπέροχων ανθρώπων. Άλλωστε στην ουσία, η χαρά δεν είναι κυρίως αυτό που τελικά όλοι αναζητάμε. Αυτό που επιδιώκουμε και διεκδικούμε στη ζωή μας μέσα από τις σχέσεις, την επαγγελματική καριέρα, τη δημιουργικότητα, τις κοινωνικές δραστηριότητες και την καθημερινότητα.
Αυτό το τεύχος είναι αφιερωμένο στη χαρά, τη μαγεία και τη μοναδικότητα του ελληνικού καλοκαιριού. Απολαύστε το!

Μαρία Καλλιμασιά


Το editorial με τίτλο “Summer Greek Pride” υπογεγγραμμένο από την εκδότρια και διευθύντρια του περιοδικού BEAUTÉ Mαρία Καλλιμασιά, δημοσιεύεται στο BEAUTÉ Ioύνιου-Ιουλίου 2024.

H Αναστασία Περράκη φωτογραφίζεται με υπερηφάνεια και στιλ απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι. Photo: Katerina Tsatsani (D-Tales Creative Agency)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here