Χριστούγεννα με τον Christian Louboutin

Ο Christian Louboutin δημιούργησε μια μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Λονδρέζικο ξενοδοχείο Claridge's Hotel,

Ιστορικό Λονδρέζικο ξενοδοχείο που εδρεύει στην καρδιά του Mayfair και έχει φιλοξενήσει ανάμεσα σε άλλους την Βασίλισσα Ελισάβετ, την Audrey Hepburn και τον Cary Grant, το Claridge’s φέτος φόρεσε τα γιορτινά του με λίγη βοήθεια από τον αγαπημένο υποδηματοποιό των σταρ, Christian Louboutin.

Ο Christian Louboutin δημιούργησε με πολύ κέφι το prive βαγόνι Loubi Express που λειτουργεί σαν μπαρ.

Εκτός από την καλλιτεχνική επιμέλεια του τεράστιου Χριστουγεννιάτικου δέντρου που στολίζει όπως πάντα στο lobby του ξενοδοχείου και φέτος διακοσμήθηκε με κόκκινες και χρυσές μπάλες, ο Louboutin έστησε το φετινό must visit σποτ του χριστουγεννιάτικου Λονδίνου, το απίθανο Loubi Express. Το απίστευτα cozy Loubi Express είναι μια κατακκόνικη διακοσμητική κατασκευή που παραπέμπει σε βαγόνι τραίνου και λειτουργεί σαν prive bar με μόλις τέσσερα τραπέζια.

H λαμπερή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και η είσοδος του prive bar Loubi Express στο Λονδρέζικο ξενοδοχείο Claridge’s του Mayfair.

Στο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον του Loubi Express μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ποτήρι σαμπάνια Laurent-Perrier, να δοκιμάσει γιορτινά κοκτέιλ που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον σχεδιαστή και να γευτεί καναπεδάκια και πιάτα από το μενού του Claridge’s Bar.

Το άρθρο δημοσιεύεται στο BEAUTE Ιανουαρίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here