Η νέα συλλογή της Ιωάννας Κουρμπέλα είναι ένας ύμνος στη θηλυκή δύναμη

 

Τη Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, το Ioanna Kourbela Designer brand σε συνεργασία με την Athens Xclusive Designers Week και Μέγα Χορηγό τα Xiaomi Smartphones, διοργάνωσε στην καρδιά της Αθήνας σε ένα σημείο ορόσημο για την πόλη, ένα μοναδικό fashion event της συλλογής Ioanna Kourbela Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19 με τίτλο «Arch Echoes». 

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια του κέντρου, το City Link, το οποίο αποτελεί το μοναδικό διατηρητέο οικοδομικό τετράγωνο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής.  Η Στοά Σπυρομήλιου και η Στοά Βυζαντίου, μεταμορφώθηκαν σε ένα καθηλωτικό σκηνικό μεσαιωνικής επιρροής, για να υποδεχτούν τις μοναδικές δημιουργίες της ελληνίδας σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα, ανοίγοντας με ιδιαίτερο τρόπο τη φετινή εβδομάδα μόδας (AXDW).

 

 

Η Jeanne D’Arc γίνεται η έμπνευση για αυτή τη συλλογή θηλυκής δύναμης. Αφιερωμένη στη γυναίκα που οδηγήθηκε από τις εσωτερικές της φωνές, για μια προσωπική αλλά και πανανθρώπινη υπέρβαση, η συλλογή δημιουργεί μια σύγχρονη «πανοπλία», φτιαγμένη από νήματα, δέρμα, χειροποίητα κεντήματα και μεταλλικές λεπτομέρειες.  Μια συλλογή που αναμφίβολα αναδεικνύει τη θηλυκότητα και αποτελεί ένα ταξίδι έμπνευσης.

Συμπρωταγωνιστές του event ήταν τα εντυπωσιακά Xiaomi Smartphones Mi Mix 2 και Mi Mix 2 Special Edition, καθώς και τα νέα Redmi 5  και Redmi 5 Plus, που ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις δυνατότητες, αλλά και για το μοναδικό design τους.

Xορηγός της επίδειξης ήταν και η εταιρία Elancyl, με τη νέα καινοτόμα σειρά προϊόντων αδυνατίσματος Εlancyl Slim Design.

 

 

Με την ολοκλήρωση του fashion show, ακολούθησε ένα exclusive  cocktail party στο ατμοσφαιρικό Bar de Theatre του City Link όπου οι εκλεκτοί καλεσμένοι της επίδειξης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το νέο Bosford Rose Premium Gin.

Το make up των μοντέλων επιμελήθηκε η εταιρία Shiseido, το hair styling πραγματοποιήθηκε με προϊόντα Rene Futerer σε συνεργασία με τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος. 

Μέγας Χορηγός: Xiaomi (Διάθεση & Υποστήριξη Info Quest Technologies)

Με την Υποστήριξη:  City Link

Χορηγός: Elancyl                                 

Χορηγός Μακιγιάζ:  Shiseido

Χορηγός Μαλλιών:  Rene Furterer

Επίσημο Ποτό:  Bosford Rose Premium Gin

Υποστηρικτές: Bar de Theatre, Μικρό Παλλάς, Σχολή Διαμαντόπουλος, Tore Event Furnishing, Pansik

Διοργάνωση:  Athens Xclusive Designers Week

 

 

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Κουρμπέλα

Προερχόμενη από μια οικογένεια με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο πλεκτό ένδυμα από το 1971, ήταν φυσική εξέλιξη για την Ιωάννα Κουρμπέλα να αναλάβει το 2003, το δημιουργικό τμήμα της οικογενειακής της επιχείρησης. Με βασικές της αναφορές την κίνηση του σώματος και την αλληλεπίδραση του με το ένδυμα, η Ιωάννα παρουσίασε τότε την πρώτη της ομώνυμη συλλογή.

Έκτοτε λανσάρονται οι σειρές Ioanna Kourbela Collection, η βραβευμένη BASICS Collection, η Male Collection αλλά και η  KIDS Collection.  Με εξαγωγές σε 25 χώρες ανά τον κόσμο, το brand διαθέτει πλέον έναν παγκόσμιο χαρακτήρα, επισφραγίζοντας έτσι τη διεθνή του πορεία.  Παράλληλα έχει δημιουργηθεί και η sur-mesure bridal συλλογή Ioanna Kourbela White Collection, η οποία έχει εντάξει τη σχεδιάστρια στον χώρο της υψηλής ραπτικής.

Με ζωτικό άξονα της φιλοσοφίας του την υπεύθυνη παραγωγή αποκλειστικά στην Ελλάδα, την αγάπη για τις φυσικές πρώτες ύλες, την ασυμβίβαστη ποιότητα και την πεποίθηση ότι «Το Ρούχο είναι το Σπίτι του Σώματος», το brand εξελίσσεται διαρκώς,  αντανακλώντας την χαρακτηριστική αισθητική που έχει κάνει εδώ και χρόνια την Ιωάννα Κουρμπέλα να ξεχωρίσει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here