Επετειακή φωτογράφιση για τα 125 χρόνια του brand Barbour

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο αρχιτέκτονας Κώστας Σπάθης , ο lifestyle blogger Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης, η ηθοποιός Νεφέλη Κουρή και η digital content creator Ιωάννα Μαρουγκά φωτογραφήθηκαν για τα 125 χρόνια της εμβληματικής lifestyle φίρμας BARBOUR

Το εμβληματικό lifestyle brand ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ Barbour γιορτάζει φέτος τα 125 χρόνια της με μια επετειακή φωτογράφιση με γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες να εκπροσωπούν τις 5 γενιές που διαμόρφωσαν την ιστορία της. 

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην επετειακή φωτογράφιση της Barbour.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο αρχιτέκτονας Κώστας Σπάθης γνωστός ως ο πρώτος Instagrammer που χρησιμοποίησε drone για να αποτυπώσει εντυπωσιακά τοπία, ο lifestyle blogger Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης με έντονη αγάπη στη φύση και στα ζώα, η ηθοποιός Νεφέλη Κουρή και η digital content creator Ιωάννα Μαρουγκά που εκπροσωπεί τη fashion forward γενιά της Barbour φωτογραφήθηκαν σε ένα εντυπωσιακό τοπίο στη φύση.

H ηθοποιός Νεφέλη Κουρή στη φωτογράφιση της Barbour

Επετειακό μπουφάν Barbour με την υπογραφή του Ridley Scott

Για τον εορτασμό των 125 χρόνων, η Barbour δημιούργησε μια αποκλειστική συλλογή με ανασχεδιασμένα εμβληματικά κομμάτια που περιλαμβάνει κλασσικά μπουφάν, σε μοντέρνα σχέδια για άνδρες και γυναίκες. Ο σκηνοθέτης Antony Crook δημιούργησε μια ταινία για τον εορτασμό αυτής της σημαντικής στιγμής στην ιστορία του brand. Παράλληλα ο κινηματογραφικός παραγωγός και σκηνοθέτης Ridley Scott, συνεργάστηκε με την Barbour για τη δημιουργία ενός μπουφάν σκηνοθέτη για άνδρες και γυναίκες, το απόλυτο outdoor μπουφάν με πολλές τσέπες, μεταξύ των οποίων την  χαρακτηριστική τσέπη «σεναρίου».

Οlifestyle blogger Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης στην επετειακή φωτογράφιση για τα 125 χρόνια της φίρμας Barbour.

«Είμαι τόσο περήφανη που γιορτάζουμε τα 125 χρόνια της εταιρείας το 2019. Αισθάνομαι τεράστια περηφάνια βλέποντας την ανάπτυξη του brand: ξεκίνησε από χαμηλά πουλώντας στολές προστασίας στους ναυτικούς του South Shields και έφτασε να γίνει η παγκόσμια εταιρεία lifestyle που είμαστε σήμερα. Το γεγονός ότι κλείνουμε 125 χρόνια ζωής αποτελεί εγγύηση για όλους τους πιστούς πελάτες που μας υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και για τους εργαζομένους μας, παλιούς και νέους, που συνέβαλαν στην επιτυχία μας». δήλωσε σχετικά με την επέτειο η Πρόεδρος του brand, Dame Margaret Barbour.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Barbour Κολωνακίου Κριεζώτου 16, Αθήνα, στο Notos Exclusive The Mall Athens, στα πολυκαταστήματα Notos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here