Από τον Dior στον Calvin Klein o Raf Simons

Ίσως ο ίδιος ο Calvin Klein να το ομολόγησε

Το επαγγελματικό διάλειμμα του σχεδιαστή Raf Simons που από τον Οκτώβρη χάραξε διαφορετικό δρόμο από τον οίκο Dior, φημολογείται ότι θα βρει το τέλος του πολύ σύντομα. Tον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο ακούγεται στο χώρο της μόδας η «τοποθέτησή» του στη θέση του creative director ενός άλλου πολύ διάσημου brand που δεν είναι άλλο από αυτό του Calvin Klein.

Κι ενώ όλοι βρίσκονται σε αναταραχή για τα χέρια που θα αναλάβουν το γνωστό κολοσσό, ο πρώην σχεδιαστής και ιδιοκτήτης του Calvin Klein, ο ίδιος ο Calvin Klein, προέβη σε δηλώσεις που σίγουρα μας «σπρώχνουν» στη σωστή κατεύθυνση. «Επιτέλους έκαναν αλλαγές στο προσωπικό του design. Δεν ανακοινώνουν επίσημα ποιος είναι γιατί βρίσκεται υπό τη διαδικασία του συμβολαίου αλλά όλη η βιομηχανία ξέρει», χαρακτηριστικά ανέφερε.

Χρονολογικά μάλλον αυτό μας δείχνει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να αναφέρεται στο Raf Simons, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη του Dior, LVMH, ένα συμβόλαιο που λέγεται ότι θα λήξει στα τέλη του Ιουλίου, οπότε και θα μπορεί η εταιρία του Calvin Klein να ανακοινώσει επίσημα την πρόσληψή του. Όπως και να ‘χει, όμως, η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα βήματα τόσο του Raf Simons, όσο και της ίδιας της εταιρείας του Calvin Klein.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here