Όταν ο Dior αποφάσισε να σχεδιάσει μία γόβα -στιλέτο

 

Τα Dioressence Pumps του γαλλικού οίκου βάζουν φωτιά στην φαντασία μας 

H είδηση ότι ο οίκος Christian Dior κυκλοφορεί “εκεί έξω” μία νέα γόβα στιλέτο είναι αρκετή για να μας κάνει να αναζητήσουμε άμεσα κάθε λεπτομέρεια, μια που σίγουρα εκεί κρύβεται όλη η τελειότητα. Πράγματι, μία σύντομη έρευνα επιβεβαιώνει τις υποψίες μας: το νέο και άμεσα επιθυμητό it-shoe διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα: ένα τακούνι που δεν φροντίζει μόνο για το τέλειο σχήμα της γάμπας και του ποδιού που το φοράει, αλλά και την σωστή στήριξη και την υγεία του.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατασκευή της γόβας, όπως πραγματοποιείται στα εργαστήριο του οίκου Dior, κοντά στην Βενετία. Προκειμένου να φτάσει ένα τέτοιο ζευγάρι σε μία από τις μπουτίκ χρειάζονται περισσότερα από 100 βήματα εργασίας από τους τεχνίτες που πρέπει φυσικά να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες και τα υψηλά κριτήρια ποιότητας.

Το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς είναι οι Dioressence γόβες που κυκλοφορούν με δύο διαφορετικά ύψη τακουνιού – 7 και 10 εκατοστά – για να μπορεί κανείς να επιλέξει ανάλογα με την χρήση για την οποία τις προορίζει. Τα χρώματα είναι επίσης εντυπωσιακά, γυαλιστερά και ποπ ή περισσότερο ματ και διακριτικά, εκτείνονται από φωτεινό Trafalgar Red σε βαθύ γαλάζιο, μαύρο και ρομαντικό ροζ. Μόλις έγινε ένα ακόμη entry στη λίστα με τις επιθυμίες της άνοιξης που πλάθουν από τώρα όνειρα για απεριόριστους συνδυασμούς αψεγάδιαστης αισθητικής.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here